Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Tronsmart Servisi Olmayan Ürün!

08 Ağustos 2023 14:12

Amazon'dan 5 Haziran tarihinde kampanyalı fiyattan Tronsmart Onyx Ace kulaklık aldım, aldıktan birkaç gün sonra sol kulaklığın şarj olmadığını ve çalışmadığını fark ettim. Ertesi gün şarj olmuş ve çalışıyordu, birkaç gün sonra yine tekrarladı (kronik sorunmuş) ve ben de iade talebi yaptım. Ancak o dönem tatile çıktığım için iadeyi yapamadım ve talebi iptal ettim. Sorun bir süre sonra iyice arttı ve ürün kullanılabilir olmaktan çıktı. Tronsmart Türkiye servisi ile iletişime geçmeye çalıştım ama Türkiye servisinin kapandığını ve Türkiye'de yetkili servisi olmadığını gördüm. Amazon kutu içerisinde servis bilgisinin yer aldığını iddia etse de sadece ithalatçı bilgisi vardı ve ithalatçı "Maxi teknoloji" firması da Tronsmart ithalatını 2 yıl önce bıraktıklarını söyledi. Özetle ürün yetkili servisi olmadığı için elimde kaldı, Amazon ile tekrar görüştüm, yıllardır Prime üyesi olduğum ve müşterisinin arkasında her zaman durduğuna inandığım Amazon, konu ile ilgili yasal sorumluluğu da olmasına rağmen (bknz. Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği, Madde 14–(1) Üretici veya ithalatçılar, yetkili servis istasyonlarının ayrı bir tüzel kişiliği olsa dahi, satış sonrası hizmetlerin sağlanmasından ve yürütülmesinden yetkili servis istasyonları ile birlikte müteselsilen sorumludur) hiçbir şekilde onarım/değişim/iade vb. Bir çözüm üretemeyeceğini söylemiştir. Etik dışı müşteri iadelerini bile kabul eden Amazon gibi bir firma, beni bu konuda yüz üstü bırakmıştır.

Tronsmart Onyx Ace Kulaklığım Şarj Olmuyor, Değişim Talep Ediyorum

04 Eylül 13:29

Muhammet
09 Aralık 2023 10:08
JBL Tune Flex Bitmeyen Sorunları
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih

Xiaomi Redmi Buds 3 Kulaklık Sol Kulaklık Çalışmıyor,

Gülçin
07 Eylül 2023 15:21
Xiaomi Redmi Buds 3 Kulaklık Sol Kulaklık Çalışmıyor,
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
30 Ocak 21:48