İndirime Giren Ürünün Stok Sorunu Ve İptal Talebi

İndirime Giren Ürünün Stok Sorunu Ve İptal Talebi
16 Aralık 2024 16:38

Hepsiburada platformu üzerinden indirimli ürün aldım. Satıcı Trend Time adlı bir firma. Bu ve buna benzer ürünleri iki aydan beri takip ediyorum. Bu ürün, 12.12.2024 tarihinde ve 13.12.2024 tarihi sabahında indirimli değildi. 13.12.2024 tarihinde öğleden sonra indirime girdi, ürünü takip ettiğim için biliyorum. Ürün, bayan kol saati, stokta olmadığı için iptal etmek istediler. Kabul etmedim çünkü 13.12.2024 tarihinde stokta olmayan ürüne indirim yapamazsın. İndirim yaparken ürünün stokta olup olmadığı muhakkak kontrol edersin. Büyük ihtimalle ürünün indirime piyasa fiyatının altında olduğu için ürünü geri çektiler. Ben satıcıya ne zaman kargolayacağını sorduğumda, satıcı bana ürünün elinde olmadığını ve bunun için iptal etmek istediğini söyledi. Ben de Hepsiburada müşteri hizmetlerine şikayet oluşturdum. Müşteri hizmetleri, 'Ürün stokta olmadığı için iptal etmek zorundayız' dedi. Kabul etmedim çünkü stokta olmayan ürüne indirim yapmışlar ve ben o indirim üzerinden aldım. Pek inandırıcı gelmiyor bana. Hepsiburada müşteri hizmetleri, yapılacak bir şey olmadığını söylüyor. Ben de müşteri olarak ürünümü talep ediyorum.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
12 Aralık 2024 10:00

Hepsiburada'da Stokta Olmayan Ürün Ve Geciken Teslimat Sorunu

09 Aralık 2024 20:32
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan Haksızlık Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

15 Kasım 2024 17:31

17 Ocak 2025 12:53
Hepsiburada'da 18 Günlük Sipariş Çilesi Ve Mağduriyet
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 12:19