30 Temmuz 2023 00:09

25 Temmuz 2023 tarihinde Bayraklı Folkart b kulenin altında ki otoparkta bulunan Folkart Towers Car vip car wash isimli Barış beyin firmasına Instagram adresi üzerinden randevu ile reklamlarını verdiği 1400, tl lik paketin uygulanmasını istedim. İçeri de çok sayıda aynı saate randevu almışlar detaylı iç temizlik pasta cila çizik giderme vs far temizleme jant temizliği bir sürü işlem beklerken ki başında olmama rağmen işlemler eksik ve yanlış yapıldı. Koltuklara ellerinde ki yarım litrelik su şişesinin içinde ne olduğu belli olmayan bir sıvı ile koltuklara sıkıyorlar elinde bir bez ile sözde siliyorlar makine yok üzerine yetmedi mi jantları üzerinde normal bir şekilde temizliyor jant temizliği böyle değil daha önce yaptırdım. Pasta cila hare giderici 3 ü1 arada bir işlem olarak yapıyorlar. Üzerine yetmedi aracım 95 model Ford Esco aracımın orijinal kitapçığı ve belgelerini kaybettiler ilgilenip size haber vereceğiz dediler hala sonuç yok motor içi temizlik adı altında motora su tuttular araç içeride sürekli oradan oraya gezdirdiler bir araç biter diğeri ele alınır burada bit pazarı misali kimin ne iş yaptığı belli değil ortalama saat 10 da girip akşam 5: 30 çıktım personeli tam bir fiyasko kaputun nereden açıldığını bile bilmiyor ıslattıkları koltukların üzerine terli ve pis kıyafetleri ile personel iyice izini bırakıyor. Patronları Barış bey zaten sürekli bir yerlere gidiyor elemanları bırakıyor. İş takibi yok

Ayhan
Ayhan

Aynı problem benimde başıma geldi. Aracımı 2000 TL ödeme yaptım sonuç fiyasko polisaj makinesi ile üsten öylesine bir geçmişler plastik aksamları dahi pasta makinesi ile üzerinden geçip sihah aksamları beyazlatmışlar iç temizlik hiç yapılmamış bu kadar kötü bir işçilik hayatımda görmedim.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Towers Vip Car Wash (İzmir)  Kalitesizliği

24 Nisan 2024 22:28
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Buhar Oto Yıkama Detaylı Kuaför Hizmeti Yapamayan Bir Firma

12 Eylül 2023 21:34
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Pozitif Garage Oto Yıkama Temizlemedi Araca Zarar Verdi

09 Temmuz 2025 14:53