Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Enerjisa Toroslar Elektrik Kısık Gelmesi

17 Mayıs 2024 22:42

Enerjisa Toroslar tarafından kullanılan elektrik akımı evime oldukça kesintili bir şekilde gelip gidiyor. Işıkların bu şekilde kısılıp yükselmesi nedeniyle evdeki beyaz eşyalardan da endişe duyuyoruz. Defalarca müşteri hizmetlerini arayarak talep oluşturdum. Oluşturulan talepler üzerine birkaç gün sonra arızanın giderildiğine dair geri dönüş yapılıyor ancak sorun yine aynı şekilde devam ediyor. Gaziantep Şahinbey Mimar Sinan Mahallesi 75183 Sokak'ta yaşanan bu durumun bir an önce çözülmesini rica ediyorum.

17 Mayıs 2024 22:54 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. Toroslar EDAŞ

18 Mayıs 2024 11:06

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Mesut
18 Mayıs 2024 23:10

Merhaba daha önce belirttiğim gibi yine geçiştirici bir şekilde talep oluşturdular ve birkaç saat sonra arızanız giderilmiştir diye dönüş yaptılar ama yine aynı sorun devam ediyor ve hiçbir değişiklik olmadı lütfen buna bir çözüm bulun mahalle komple şikayetçi bu durumdan

20 Mayıs 2024 21:38

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 18.05.2024 tarihinde sms yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

Mesut
20 Mayıs 2024 21:40

Dönüş yapıldı ama çözüm sağlanmadı maalesef

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Ve Bilgilendirmesiz Elektrik Kesintileri İş Ve Aile Hayatımı Olumsuz Etkiliyor

28 Temmuz 13:54