TOKİ Kura Çekilişi Hak Sahibi

Elif
08 Haziran 2024 23:41

Toplu konut idaresinin düzenlemiş olduğu 250.000 konut projesinin Diyarbakır konut projesinde e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda katılmış olduğum kurada asil olarak hak sahibi olduğum belirtilmektedir.

Kura sonucuna göre asil olarak hak kazandığıma dair tarafıma herhangi bir geri dönüş sağlanmamıştır. Kuruma telefon ile ulaşamadım.

Bununla birlikte bilgi edinebilmek adına kurumun web sayfasına giriş yaptığımda da bir bilgiye ulaşamıyorum. Hak sahipliğimi kaybetmemek ve mağduriyet yaşamamak adına bundan sonraki süreçte yapılacak olan sözleşme konusunda tarafıma bir bilgi verilmesini rica ederim tekrar. Çünkü hiçbir bilgi yok.

08 Haziran 2024 23:07

Merhaba benim 2022 de kura sonucunda asil hak sahibi olduğum TOKİ hakkında hiçbir şey yok hiçbir bilgi bulamıyorum. Lütfen bir bilgilendirme mesajı en azından asil hak sahiplerine atarsanız çok mutlu olurum çünkü hiçbir ses yok neredeyse 2 yıl oldu hiçbir haber yok TOKİ'de asil olarak hak sahibi oldum ama ne bankalar hiçbir yer bir bilgi vermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim

Enes sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ 250000 Sosyal Konut Projesi

Enes
05 Ağustos 2023 17:26
TOKİ 250000 Sosyal Konut Projesi

Durdane
02 Temmuz 2023 20:19
Can sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Adana İlk Evim Projesi

Can