13 Temmuz 2023 15:03

KPSS şartsız personel alımı için bir ilan gördüm ve 07.07.2023'te başvuru yaptım. 108 TL ödeme istediler, ben de ödedim. Ardından şöyle bir mesaj geldi. ' 138.765 kişi alım ilanı 1. Etap 85,000 kişi alımı için şehriniz uygundur. Başvuru kontenjanınız aktif hale gelmiştir. Link üzerinden başvuru ücretinizi yatırınız.

Https://ödeme. Tesvikprogrami.com/, red olma durumunda başvuru ücretiniz iade edilecektir. İnceleme süresinin daha hızlı olması ve ilgili başvuruların alınması için yapılmaktadır. Daha sonrasında evrak ve uzman araması gerçekleşecektir. B021evraklar : mezun belgesi (e-devlet üzerinden), kimlik bilgisi (ön-arka ), tek vesikalık fotoğraf bilgisi istendi. Daha sonrasında sayfasının asılsız bir ilan sayfası olduğunu öğrendim ve bu belgeleri göndermedim. Başvuru ücretimin geri yatırılmasını talep ediyorum.

Eğer ileride bu belgelerim şahsım adına yapılacak herhangi bir işlem bilgim dahilimde olmayıp kullanılırsa mesuliyet kabul etmiyor ve sorumluluk almıyorum. Şikayetçi oluyorum. Bu yazdıklarım kanıttır ve mahkemede kullanıma açık tutacağım. Ben masumane bir iş başvurusu yaptığımı bildirmek istiyorum ve oluşabilecek suçların hiçbirine rızam yok kabul etmiyorum. Adıma açılmış mahkeme veya dava olursa delil olarak bu yazıyı buraya yazıyorum.'

15 Temmuz 2023 17:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

08 Temmuz 2023 20:14
Asılsız PTT Memur Alımı
Asılsız PTT Memur Alımı

26 Haziran 2023 11:47

04 Temmuz 2023 17:46
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 18:29

10 Temmuz 2023 12:55