Testox Sipariş Verdiğim Kutudan Farklı Karton Kutuda Olan Bir Ürün Geldi

Muhittin
12 Haziran 2023 14:46

Verdiğim sipariş kutusundan farklı karton kutuda geldi. Bu işte sahte bir iş var 250 karakter yazı istiyorlar. Bunu doldurmak için bir şeyler yazmam lazım bakalım bize dönecekler inşallah dönerler
Sitedeki katalog kutusuyla hiçbir benzerlik yok en büyük aptallığımız tanınmış sitelerden almamamız
Mesela Trendyol Hepsiburada bu sitelerden almak gerekir

profile profile

Mevlut

705.07.2023. Tarihinde. Göndermiş. Oldugnuz. Siparişin. Sahte. Kutuda. Oldügu. Aras. Kargodan. Alinca. Anladım. İstemiş. Olduğum. Sipariş. Yanlış. Ben. 179. Tl. Artı. 20. Tl. Kargo. Ücreti. Ödedim. Ben. Taahhüdümü. Yerine. Getirdi. Şimdi. Aynı. Öz. Veriyi. Sizden. Bekliyorum. Benim. Siparişimi. Aynı. Dürüslükle. İstiyorum. Saygılarımla. Mevlüt. Tuna

Ayşenur

Babam prostat hastası. Araştırma yaparken bu ürün çıkmış karşısına. Telefonla aradı. Karşısındaki kadın PSA değerini sordu. Sipariş etti. Sordum Sağlık Bakanlığı onayı var mı diye?. Sonra babam tekrar aradı ilacın görselini atar mısınız dedi. Görsel yokmuş. İsmini söyledi. Benim bu ilaçla birlikte normalde kullandığım ilacı kullanacak mıyım diye sordu. Kadın evet dedi. Sonra siparişi iptal etti babam. Sanırım zaten ilacın amacı başkaymış. Prostatla ilgisi yok

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:51

30 Ekim 2024 10:40