Eyüp sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 19:37

Terra click kuvars serisi 20pk. Aldığım ürün etiketlerinin hepsini tek tek kontrol ettiğim halde ürün döşendikten sonra renk farklılıkları olduğu meydana çıktı.
Ayrıca gönderdikleri süpürgeliklerin de parkeye renk bakımından uymadığını fark ettik fakat ustalar da uygulama yaptıkları için değiştiremedim, zeminde çok kötü bir görüntü oluştu. Sanki sağdan soldan toplama alınmış gibi. Yazık günah o kadar para veriyoruz.
Bu konuda ne yapmamız gerektiği konusunda bize dönüş yapmanızı istiyorum.

10 Ocak 2024 21:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Şubat 2024 15:41

Şikayetim üzerine firma temsilcisi bana ulaştı, yaptı Exper gelip incelemede bulundu ve numune alıp test ederek dönüş yapılacağı söylendi çok geçmeden dönüş sağlandı. Sonuç olarak üründe imalat kaynaklı bir hata olmadığı, montajı yapan ustanın uygun montaj yapmadığı ileri sürülerek konuyu bu şekilde kapattılar. Buradan, bu ürünü satın almayı düşünen tüketicilere ürünü sadece renk kataloğundan değil de döşenmiş halde bir fotoğrafını görerek ona göre karar vermelerini tavsiye ederim. Zira firmanın iddiası ustanın uygun şartlarda montaj yapması halinde bu renk farklılığı sorununun olmayacağı yönünde... Bu bana çok mantıklı gelmemekle birlikte, ekte sunduğum görselde durumun ne kadar can sıkıcı olduğu ortada. Şu zor günlerde, depremin izlerini unutmak adına hevesle ve zor şartlarda tadilat yaptığım bu evde bu görüntüye katlanmak zorunda bırakılmak Yıldız Entegre'ye yakışmadı...

07 Mayıs 2024 18:41

Sorunum çözülmediği için memnun değilim

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 19:21
Terraclick Parke Kabarması Ve İlgisizlik
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Döşenen Parkede Kalıcı Lekeler Ve Temizlik Sonrası Buğulu Görüntü

07 Haziran 2025 16:20
Mustafa sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamındaki Parkelerde Siyahlaşma Sorunu

13 Ocak 2025 15:19
"Exper geldi gayet yardımcı oldu fotoğraf çekti incelenmek üzere iki adet numune aldı bir hafta sonra sonuç belli olacakmış ertesi gün firmadan arandı geç kaldıkları için dilediler sonucu beklemekteyiz inşallah değişim kararı çıkar ilgilendikleri için yıldız entegre ye çok teşekkürler"
Garanti Kapsamındaki Parkelerde Siyahlaşma Sorunu
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Laminat Parkede Yaşanan Sorunlar Ve Destek Talebi

İbrahim
09 Haziran 2025 01:34
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Varioclic Gölcük Bayide Göründüğü Gibi Değil

18 Nisan 2024 17:52