Mert sonuçtan çok memnun

Acity AVM'deki Terra Pizza Çalışanının Terbiyesizliği

28 Mart 2024 15:46
Mert'nin Teşekkür Mesajı
“Olaya hassasiyetiniz için teşekkürler”

Ankara Acity alışveriş merkezindeki şubenizde çalışan isminin M**** olduğunu söyleyen hafif yapılı bayan çalışanınız 27.03.2024 tarihinde 18.30 civarında fastfood katında işletmenizin karşısından su içerek geçerken “oruç tutanların önünde su içmekten utanmıyor musunuz? ” dedi. Kendisine rahatsız olduğumu ve bunun sizi ilgilendirmeyeceğini söylediğimde “size söylemedim masadakilere söyledim” diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kendisinin orada yemek hizmeti verdiğini unutmuş olmalı ki bu hareketiyle işletmenizin amacının dışında hareket etmektedir. Kaldı ki laik bir ülkede yaşıyoruz herkesin dini kendine olması gerekirken halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçu işleyen bu personelinize gerekli işlemleri yapacağınızı düşünüyorum.

28 Mart 2024 16:37 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Mert A. Merhaba, Öncelikle iletmiş olduğunuz geri bildirim için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli kontrolleri yaparak sizlere en kısa zamanda bilgi vereceğimizi belirtmek isteriz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

28 Mart 2024 16:44

Merhaba, Değerli Müşterimiz sizi aradık ancak ulaşamadık. Bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Terra Pizza

28 Mart 2024 17:05

Değerli Misafirimiz Mert A. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır.Sizleri her zaman restoranlarımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Terra Pizza.

Mert
Mert
28 Mart 2024 17:07

Olaya hassasiyetiniz için teşekkürler

Okan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 14:22
Sema sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2025 01:22

11 Şubat 2024 22:57

12 Aralık 2023 21:55
Duygu sonuçtan çok memnun

10 Mart 2025 21:17
"Şikayetim hakkında geri dönüş sağlandı teşekkür ediyorum"