Tempobet Tecrübeleri Hakkımda Bir Örnek. Bakalım Ne Olacak.

Tempobet Tecrübeleri Hakkımda Bir Örnek. Bakalım Ne Olacak.
26 Mayıs 2024 03:32

Tempobet in 10 yıla yakın zamandır üyesiyim. Yakın zamanda aynı şekilde çarpılma ma rağmen gece vakti sıkıldım ve 300 TL yatırdım oyun oynamak için. Para hesabıma geçmeyince temsilci ile konuştum. Alt sınır 1500 dedi. 1500 e tamamlamanız lazım dedi. 1200 daha mı göndereceğim yoksa 1500 olarak mı diye sordum 1200 dendi. Ve 1200 daha gönderdim. Yine para hesabıma geçmedi. Şikayet edeceğimi tüm ekran kayıtlarını aldığımı söyledim ve 1500 ü de göndereceğimi belirttim. Bu defa 3000 TL toplu olarak hesabıma geçti ama sıkı durun bu seferde ne oyun oynayabilir ne de masaya giriş yapabildim. 3000 TL olmasına rağmen Bakiye yetersiz görünüyordu. Sistem tarafından vip müşteri seçildiğimi her 100 müşteriden birinin vip müşteri yapıldığını söylediler ve 30.000 TL daha göndermemi ve bunun 8binini hemen çekebileceğimi Bonus vs bir şeyler söylediler. Bende Tempobet temsilciliğine ulaşacağımı ve ayrıca suç duyurusunda bulunacağını söyleyerek çıktım. Bakalım ne olacak

Erhan
Erhan

Sahte siteye denk gelmişsin başkan, tempobetin sitesini kurmuşlar milleti yoluyorlar, gerçek sitede sıkıntı yok olmazda

Sonercan
Sonercan

Tempbetin böyle bir canlı destek ekibi yok dostum, sen sahte siteye giriş yapmışsın.

25 Ekim 2023 17:46

Tempobet'te Geri İade Edilmeyen Paralar!

Pınar
29 Mart 2025 19:46

Tempobet'te Büyük Kazançlar İçin Çekim Zorlukları Ve Gecikmeler!

Doğuş
17 Eylül 2024 19:37