Tempobet'te Büyük Kazançlar İçin Çekim Zorlukları Ve Gecikmeler!

Doğuş
17 Eylül 2024 19:37

15 yıldır Tempobet oyuncusuyum, gençlik yıllarımdan beri orada oynuyorum. Zaman içerisinde artan gelirimle birlikte oynadığım oyun miktarı da büyüdü. Küçük miktarlarda oynarken çok güvenilir görünen bu site, kazançlar büyüdükçe çekimi zorlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Mümkün olduğu sürece bizi oyunun içinde tutmaya çalışıyorlar. 10 milyona yakın bir kazanç elde ettikten sonra önce evrak talebi ile oyalıyorlar ki dediğim gibi 15 yıllık bir oyuncu olmama rağmen bunu yaptılar, sonrasında ödemelerinizi geciktirmeye başlıyorlar. Papara çekim limitim dolduğunda beni olabilen en geç çekim yöntemi olan hesaba havale yöntemine yönlendiriyorlar. Papara ile çekimlerinde de yeri geldiğinde 100 binlik bir çekim için 1 gün boyunca bekletildiğim oldu. 100 binin üzerindeki çekim taleplerinizi 4 gün boyunca gerçekleştirmiyorlar. Kripto yöntemi ile ödeme almak için yalvarmamız gerekiyor. Canları istediğinde çok rahat yapabilmelerine rağmen, onlar için limit dolduktan sonra tekrar bizi olabilecek en geç yöntemlere yönlendiriyorlar. 8 defa aranma talebinde bulundum. 8. Defa aradılar. Orada da kazancımın çok küçük bir miktarını gönderip, tekrardan oyalamaya başladılar. Arama talep ettiğimde, arayan beyefendi çok nazik ve kibar biri olmakla birlikte çekimlerime devam etmem için 24 saat beklemem gerektiğini ifade etti. Tek amaçları bakiyenizi olabildiğince içeride tutmak. Aşağıda yatırım öncesi verdikleri sözler mevcut, sonrasında yukarıda anlattığım gibi. Ben bunları 10-20 bin oyun oynayan biri olarak yazmıyorum. Gerçekten büyük miktarlarda ve başka sitelerde de oyun oynayan biri olarak söylüyorum. Bakın bu bana çok büyük miktarlarda casino oynayan biri olarak yapıldı. Ayrıca sürekli olarak spor bahislerine kısıtlama getiriyorlar. Eskiden çok rahat 200-300 bin bahis alabildiğimiz şirket, artık sürekli olarak bahis limiti dolu uyarısı verip bizi engelliyor.

25 Ekim 2023 17:46

Tempobet'te Geri İade Edilmeyen Paralar!

Pınar
29 Mart 2025 19:46

Tempobet Para Çekme Sorunu

01 Kasım 2023 16:24
Tempobet Para Çekme Sorunu
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
03 Haziran 2024 14:41