Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Temizlikyolda.com Kalitesiz Güvensiz Uygulama

11 Mart 2024 13:23

Uygulamayı ilk defa kullanarak altı saatlik temizlik hizmeti aldım. Belirlenen temizlik tarihinden bir gün önce iletişim kurulacağı belirtildi; ancak ödemeyi peşin almalarına rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım ve mesaj gönderdim, fakat dönüş alamadım. Birkaç gün boyunca herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve kimseye ulaşamadığım için endişelendim. Temizlik saatinin yarım saat öncesinde 'Arkadaşımız yolda, birazdan evde olacak' şeklinde bir mesaj aldım. Mesajda kimin geleceği bile belirtilmemişti! Ayrıca, temizlik görevlisi 09:00'da gelmesi gerekirken 10:15'te geldi. Ödemeyi peşin alıp, temizlik gününe kadar hiçbir bilgilendirme yapılmaması ve yapılan bilgilendirmenin aynı gün yarım saat öncesinde olması sebebiyle uygulamadan ve hizmetten memnun kalmadım. Güvensiz ve belirsiz bir durumda beklemek zorunda kaldım. Karşımda bir muhatap bile bulamadım. Sonrasında hiç kimse arayıp iletişim sorunu nedeniyle özür dilemedi. Saatlik planlamaya göre gelen kişinin yeteneğine bağlı olarak ev temizleniyor. Altı saat içinde bir kişi beklenen işlerin tamamını yapabilirken, başka biri sadece yarısını yapabiliyor. Burada bir standart olmadığı için ödediğiniz paraya rağmen evin geri kalanını kendiniz temizlemek zorunda kalıyorsunuz. Anlaşılan o ki, işten anlamayan amatör kişiler sadece uygulamayı oluşturmuşlar ancak hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini göz ardı etmişler.

İlknur
24 Nisan 2024 15:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
27 Mart 2024 08:48
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
02 Ekim 2024 20:30
Son Dakika Temizlik İptali ile Mağduriyet Yaşadım
Sude sonuçtan çok memnun

Sude
20 Haziran 2023 15:03
"Hızlı bir şekilde dönüş sağlayıp sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim"