Engin sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 10:14

24/08/2024 tarihinde bana Telegram üzerinden e*** adlı kişiden 'Merhaba,' mesajı geldi. 24/08/2024 tarihinde merhaba mesajıma yanıt olarak 24/08/2024 tarihinde şu mesaj gönderildi: 'Ben e***, sana Growthbx şirketinden bir iş teklif ediyorum. Sizin için normal aktivitelerinizi hiçbir zaman etkilemeyecek bir fırsatımız var. İşin detaylarını paylaşabilir miyim? Görev çok basit. Müşterilerimizin gönderdiği Youtube.com kanallarına abone olmanız yeterlidir. Hiçbir şey ödemenize gerek yok. Örnek görev için 100 TL, daha sonra her görev için 30 TL verebiliriz. Temsilcilerimize bağlı olarak günde 50-100 görevin tamamlanması gerekiyor. Denemek ister misin? 300 TL'den 500 TL'ye kadar daha fazla kazanabilirsiniz. Varsa, nasıl çalıştığını görmek için size bir örnek vereceğim ve ayrıca örnek görev için size 100 TL ödeyeceğiz. Bunu yaparsınız ve sonra bizimle çalışıp çalışmayacağınıza karar verirsiniz! Youtube.com'u açın ve kanal adını arayın veya şu bağlantıyla. Kanala abone olun ve onay için bana ekran görüntüsü gönderin.' Bana ad, soyad ve IBAN istediler ve 100 TL göndereceklerini söylediler. Yaşımı, IBAN'ımı ve yaptığım işi sordular. Yaşımın 30 küsur olduğunu söyledim. Bana bir promosyon kodu ve bir Telegram hesabı bağlantısı gönderdiler. A***** isimli kullanıcıya bu kodu göndermem istendi, gönderdim. Kanala katılma isteği göndermem söylendi ve gönderdim. Bu durumu bir ek iş olarak değerlendirmek istedim ve ücretli abonelik satın alan kanallar olabileceğini düşünerek istenen bilgileri paylaştım. Fakat içimdeki tedirginlik ve güvensizlikten dolayı gönderdikten sonra sildim. Belirtmek isterim ki 24/08/2024 tarihi itibariyle tarafıma açılabilecek her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket, arsa, çek, senet, yasal olmayan bahis oyunları veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. 24/08/2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

04 Temmuz 2024 16:46

Telegram Adıma Yapılacak Olan Hiçbir Şeyden Mesul Değilim