Serdar sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 17:32

Merhaba, Telegram üzerinden Tronix App bot ile mining yaparak 80.000-90.000 TL yatırarak işlem yaptım. 30 gün boyunca günlük para çekim yapacağımızı söylediler. 3-4 gün çektim, sonra çekim yapamadım. Beklemede paralar bekliyor. Telegram Tronix App botun paramızı iade etmesini talep ediyorum.

03 Eylül 2024 13:29

Merhaba Telegram la ilgili tronix la ilgili para iadesi konusunda  hiç yardımcı olmadı kimse dönüş yapmadı bu şikayeti tekrar başlatmak istiyorum paramı iade etsinler daha önceki şikayetlerimde konuyu belirtim çok uzun sürdü bu sefer uzun sürmez umarım

28 Haziran 2024 19:10

Sonuç ne zaman belli olur

30 Haziran 2024 17:56

Param iade edilmesini istiyorum

02 Temmuz 2024 13:12

Merhaba Telegram kanalı üzerinden kayıt olduğum tronix app bot mining sitesine yüklü miktarda para yatırdım tabi telegram resmi kanalına güvenerek şu anda paramı alamıyorum ya çekim işlemini aktif hale getirsinler ya da paramı iade etsinler Binance aracılığı ile yatırmıştım

05 Temmuz 2024 22:57

Merhaba 1haftadir sonuç bir cevap bekliyorum

12 Temmuz 2024 18:09

Merhaba daha önce telegram ilgi şikayette bulunmuştum ne sonuç var ne de cevap tekrar yine şikayette bulunuyorum lütfen en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim telegram kanalında yer alan tronix sitesine para yatırdım şu siteye ulaşamıyorum tabi telegram resmi kanalına güvenerek yatırdım

24 Temmuz 2024 14:36

Merhaba birkaç hafta önce telegram la ilgili yaptığım şikayetin sonucunu alamadım lütfen üzün sürmeyecek şekilde ilgilenirseniz konuyu tekrar acıyorum telegram üzerinden tronix app sitesine yatırdığım parayı geri alamıyorum buna nasıl yardımcı olursunuz

Yorumlar (6)

Ceyhun
Ceyhun

Halen çekim talebim onaylanmadı dönüyor dönüyor dönüyor, iptal yok bir şey yok. Destek hattı yok şikayet edecek yer yok battık yani

Sercan
Sercan

Komple kapandı

Ufuk
Ufuk

Bir gelişme oldu mu

İsa
İsa

Haci aynı durumu bende yaşıyorum gönderme aşmasında bekliyor sanırım patladı sistem. Geçmiş olsun.

Recep
Recep

Aynı durumu şu anda bende yaşıyorum. Muhatap olacağımız bir adres yok mu bilen

Birader kimse yanıtlamamış yorumunu. Normalde böyle ponzi sistlemeri birkaç ay devam eder ama sistem çıkalı galiba 1,5 ay falan oldu. Benimde içeride param vardı iki gün önce çekmek istedim bu attığın görseldeki gibi gönderilme aşamasında gözüküyor ama ne gelen var ne de gönderim iptali var. Başka bir coin altyapılı sistem olsa güvenmezdim ama tronixin arkası sağlamdır. Ben içeriye çok atmamıştım da asıl mağdur sensin keşke önce araştırsaydın 80-90 az değil be

Telegram Tronix App Bot Mağduriyeti Ve Yasal Takip Talebi

Alzebq
17 Ağustos 2024 18:30
Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 20:30

Telegram Param Gitti Tronix