İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Telegram Kripto Yatırım Tavsiyesi İle Yaşanan Mağduriyet

15 Ağustos 2024 01:43

Telegram üzerinden F***K*** adlı şahıs, insanları kripto yatırım tavsiyesi ile yönlendirip, sözde anlaşmalı olduğu Luanbreno adlı yatırım şirketine para yatırmaya teşvik ediyor. Size bir hisse aldırıyor ve ardından bu hisse yükseltiliyor. Kriptoyu yüksek fiyattan sattırıyorlar ve hesap bakiyesini çok yüklü tutar olarak gösteriyorlar. Ancak, bu parayı çekmek istediğinizde kimlik doğrulaması için 6-7 bin tl civarında bir para talep ediyorlar. Yatırdığınız para yetmiyor, bir de bu parayı göndermenizi istiyorlar. Bu durum çok üzücü. Benim düşüncem, düzenlenmiş sahte belgeler ve videolar kullanarak insanları daha da kandırmaya çalışıyorlar ve sözde yasal bir uygulama olduklarını iddia ediyorlar. Ben çok araştırdım ve internette zaten verdikleri coin bile yok. Gerekli mercilere şikayette bulundum ve bulunacağım.

profile profile profile
25 Ağustos 2024 17:05

Hiçbir geri dönüş yok aynı olduğu gibi duruyor.

Yorumlar (7)

Elif
Elif

Aynı durumu bugün ben de yaşadım güya coin 7.700.000,00 TL olarak bozuldu hesabıma aktarılması için kimlik doğrulama dendi 6bin küsur ardından yurt dışından geleceği için banka SMS doğrulaması için 24.900 küsur daha sonrasında da paranız MASAK a takıldı deyip MASAK cezası için 35 bin gibi ardı arkası kesilmeyen paralar talep ediliyor sanki o parayı yatırırsam üç ya da beş dakika içinde hesabıma gelecekmiş gibi bir izlenim veriyorlar ve ne hikmetse sanki bu durum nadir yaşanan bir durummuş gibi içeri çekiliyorsunuz hani paramı kurtarayım derken gittikçe bataklığa çekiliyorsunuz. Leonreno denen internet sitesinden de Fırat Karaca denen kişiden de şikayetçi olacağım dekontlarım ve konuşma kayıtlarım hepsi elimde mevcut Allah'a havale ediyorum ve böyle de kalmayacak sonuna kadar arkasından gideceğim

Funda
Funda

SMS e kadar gittim ben de geçmiş olsun. Ben de takipçisi olacağım.

Dilara

Şikayetle çözüm bulan var mı lütfen geri dönüş sağlar mısınız?

Dilara

Şikayetiniz nasıl sonuçlandı ben de aynı durumdan mağdurum

Ahmet
Ahmet

Geçmiş olsun. Ben de aynı durumu yaşadım.

Sc Pussat
Sc Pussat

Benim başımada geldi. Az kaptırdım, 2 milyon param var 🙂 şu an, ama çekim yok, sıkıntılı. Bir gelişme olursa yazar mısınız buradan bana. Teşekkür ederim.

Sürekli para isteniyor kaptırdığın parayı kurtarmak için daha da batıyorsun ve bunun sonu gelmiyor.

Ramazan
11 Haziran 2024 00:46