Telefon Numaram Kullanılarak Telegram Hesabı Açılmış

27 Eylül 2023 08:52

27.09.2023 00.26 tarihinde telefonuma Telegram'dan kayıt için kod geldi. İnternetten araştırdığımda bir çok kişinin telefon numarasını kullanarak Telegram hesabı açtıklarını öğrendim. Sonra hemen kontrol ettim ve adıma hesap açılmış. Ama şifre konulmuş. Hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. İnternetten Telegram hesap silme sayfasından telefon numarasıyla silmeye çalışıyorum. Kod SMS olarak değil de telegram hesabının açık olduğu cihaza gidiyor diyor. Biri benim numaramla hesap açmış ama ben o numarayı kullanarak hesabı silemiyorum. Numaram kullanılarak yapılabilecek dolandırıcılık vb. Herhangi bir işlemde kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum. O hesap benim telefon numaram kullanarak açılmış ama o hesap bana ait değil. O hesabın silinmesini istiyorum. Ve bana bilgilendirme yapılmasını istiyorum. Bu durumu da her yere şikayet edeceğim çözülene kadar.

Sevinç
Sevinç

Aynı durum dün de benim başıma geldi, numaram kullanılarak bilgim dışında açılan hesabı silemiyorum tamamen saçmalık tamamen uygulamanın güvenlik açığı. Her yere şikayet ettim ama pek dönüş yaptıklarını görmedim. Ne amaçla böyle bir şey yapıyorlar anlamadım, Telegram'da derdinizi anlatabileceğiniz bir merci bile yok size dönüş yapacak, umarım bizlere sıkıntı olmadan kısa sürede çözülür.

Telefon Numaram İle Telegram'dan Hesap Açılmış

Mazhar