Fatma sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 22:00

2 gün önce Pancakeswap'tan 'Ena' adlı bir kripto para satın aldım ve şu anda satış yapamıyorum. Coin, şüpheli olarak listelenmiş ve bize gerçekmiş gibi satılmış. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, Web3'te listelenmemiş coin olarak geçiyor. Eğer adreste Ena olarak çıkıyorsa, bundan tamamen Pancakeswap sorumludur. Pancakeswap üzerinden Ena coinimi satmaya çalıştığımda 'Fiyat hareketi nedeniyle bu işlem başarılı olamayacak. Sapma toleransınızı artırmayı deneyin.' şeklinde bir hata ile karşılaşıyorum.

Transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenları, Pancakeswap V3 ile uyumsuzdur. Transfer ücreti ve yeniden temellendirme tokenlerinin Pancakeswap V3 ile uyumlu olmadığını belirtmek istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. İnsanları mağdur ediyorlar ve Binance bunu nasıl izin veriyor? Bu token/coin sahte ise, bunun önleminin alınması ve mağduriyetlerin yaşanmaması konusunda sorumlu olan Binance ve Pancakeswap uygulamalarıdır. Lütfen yardımcı olun. Sorumluluğu olan uygulamaların, zararı tazmin etme sorumluluğu da bulunmaktadır.

Geçmiş olsun ena Wormhole ve şimdi de saga bu coinler gerçekten piyasaya çıkacak ama gruplarda paylaşılan kontratla aynı isimle başka coin alıyorsunuz ama kesinle satamıyorsunuz. Giden para kesinlikle geri gelmiyor.

Turgay
Turgay

Dönen oldu mu konu ile ilgili bende çarpıldım

Fatma
Fatma