Eren sonuçtan çok memnun

Teknofix Ve Millenicom Tarafından Yaşatıldığım Mağduriyet

Teknofix Ve Millenicom Tarafından Yaşatıldığım Mağduriyet
20 Şubat 2024 19:46
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Bugün kurulum sağlandı teşekkürler”

Millenicom adlı internet firmasından bireysel evime internet başvurusu yaptım. 19.02.2024 tarihinde beni arayarak kurulum için uygun bir zaman belirledik ve 20.02.2024 tarihinde saat 16.00 ile 18.30 arasında kurulum yapılacağı bildirildi. Kurulumu gerçekleştirecek olan Teknofix firmasından bir SMS aldım ve belirtilen saat aralığında müsait olduğumu onayladım. Kurulum günü olan 20.02.2024'te, Teknofix'ten teknisyenin konumunu takip edebileceğim ve isminin ile araç plakasının yer aldığı bir bağlantı daha aldım. Belirtilen saat aralığında teknisyeni canlı olarak takip ederken, gönderilen bağlantı 'Sayın Müşterimiz, Teknisyen adresinize ulaşmıştır.' şeklinde değişti ancak kimse gelmedi ve bana ulaşılmadı. Bir saattir Millenicom ve Teknofix müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak Millenicom'a direkt ulaşamıyorum. Teknofix ise bu saat aralığında hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyerek beni geçiştiriyor. Akıllara şu sorular geliyor: Teknofix, bu saat aralığında bana ulaşamıyorsa neden kurulum için randevu verdi? Millenicom, daha ilk günden bu kadar basit bir mağduriyet yaşadığımda bana ulaşamıyorsa ve görüşmüyorsa, neden hizmet alayım ve müşterileriniz size neden güvensin?

20 Şubat 2024 22:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuyla ilgili inceleme işlemi başlatılmış olup, Teknofix Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Teknofix

20 Şubat 2024 22:48

Beklemekteyim.

22 Şubat 2024 16:22

Değerli Müşterimiz, Bildiriminize istinaden tarafınıza geri dönüş sağlanmış olup, sizlere ulaşılamamıştır. Kurulumunuz tamamlanmıştır, Yaşattığımız olumsuz deneyim adına özür dileriz. Saygılarımızla, Teknofix

22 Şubat 2024 19:10

Bugün kurulum sağlandı teşekkürler

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Teknofix Kurulum Ekibi Gelmiyor Müşteri Hizmetleri De Destek Sağlamıyor

İbrahim
13 Kasım 2023 20:42
Teknofix Kurulum Ekibi Gelmiyor Müşteri Hizmetleri De Destek Sağlamıyor

30 Ağustos 2025 16:13
Özge sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 14:41

22 Haziran 2024 13:52