Gizem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 15:12

Merhaba. https://www.tekinacarperfume.store/ sitesinden 3 adet parfüm satın aldım. Ancak bu firmanın, yıllardır bildiğimiz Tekin Acar markasının adını kullanarak sahte ürünler sattığını sonradan fark ettim. Ödememi POS cihazı üzerinden gerçekleştirdim. Ne yazık ki, satın aldığım ürünler sahte çıktı ve satıcıya ulaşmak mümkün olmadı. Ürünlerin Aras Kargo ile gönderileceği belirtilmiş olsa da, başka bir kargo şirketi tarafından Aras Kargo'ya teslim ediliyor ve göndericiye ulaşılamıyor. Ayrıca, kargo işlemleri için aracı olarak kullanılan şirketle iletişime geçmek de mümkün değil; telefonları sürekli meşgul ve hiçbir şekilde yanıt alınamıyor. Toplamda 4.265,00 TL tutarında bir alışveriş yaptım ve gelen sahte ürünleri iade etmek için bir muhatap bulamıyorum. Lütfen yardımcı olun.

Yorumlar (5)

Ozan

Ürünlerin sahte olduğunu nasıl anladınız?

Ozan

%50 indirim veren siteden mi aldınız?

Gizem

150 tane orijinal parfümüm var, koleksiyonum var oradan anladım. Kutuları şişe cam renkleri dahil her şey belli ediyor.

Ozan

Ürünlerin sahte olduğunu nasıl anladınız?

Evet maalesef

Nurdn sonuçtan hiç memnun değil

Tekinacarperfume.store Orijinalliği Şüpheli Ürün Satışı Yapan Site ve İletişim Sorunu

31 Ağustos 2025 20:47
tekinacarperfumestore-orijinalligi-supheli-urun-satisi-yapan-site-ve-iletisim-sorunu-1.jpg
Memati sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Parfümler Sahte Çıktı, Param Ve Güvenim Boşa Gitti

31 Temmuz 2025 18:53