Tek Saat Değişim Sağlanmaması, Mağduriyet

02 Ekim 2023 19:05

Saatim garanti kapsamında olduğu için daha önce saatin içi paslanmış olup kullanılamayacak hale geldi. 2 ay içinde garantiye gönderip değişim sağlandı. Aynı marka, aynı ürün, aynısı yaşandığından tekrar gönderdiğimde önce değişim sağlanacağı söylendi. Daha sonra yanlış kargolama ile eski saatim bana gönderildi. Aradığımda kargonuz yola çıkıyor deniliyor :) daha sonra aradığımda saatin değişimi sağlanmıyor. Yeni bir saat seçin, aradaki farkı ödemeniz durumunda değişim yapabilirsiniz deniliyor. Hem mağdur oluyoruz hem üstüne para veriyoruz. Bir daha asla almam. İki markadan da illallah ettim.

03 Ekim 2023 14:33 (Şikayetten 19 saat sonra)
Özge
Özge
03 Ekim 2023 20:47

Kalitesiz diye beyan etmedim bunu siz söylüyorsunuz ancak arkasında durmayacağınız markaların satışını yapmayın o zaman. Saati koparıp size göndermedim elbette bir kusur olduğunu sizde kabul edip arkasında durmuyorsunuz ikinci defa aynı konudan muhatap oluyorsak bu benim hatam değildir çalışanlarınız değişim olacağını söyleyip bir sonraki hafta pardon bir yanlışlık oldu demesi de ayrıca tuhaf. Madem sorunları çözmüyorsunuz o zaman boş yere 2 garantili demeyin çünkü tekrar para talep ediyorsunuz

04 Ekim 2023 12:16

26 Ekim 2024 19:29
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
16 Temmuz 2025 15:16