Tecno Spark C 8 Ekran Açılıp Kapanması

24 Haziran 2024 11:14

Tecno spark c 8 telefon ekran kendiliğinden açılıp kapanıyor garantiye gönderdim garanti ekran kırık diye 1800 TL fiyat çıkardı ben diyorum ki ekran camı kalsın siz diğer sıkıntı olan ekranın kendiliğinden açılıp kapanmasını çözün dedikçe, bana hepsi bütün halinde olduğunu parayı yatırmayınca olduğu gibi telefonun tekrar gönderileceğini söylediler. Neticede telefon geldi hiçbir işlem yapılmadı o zaman neden bize alırken 2 yıl garantiden bahsediliyor mağdur oldum bir daha bu markamı asla.

23 Haziran 2024 14:09

Tecno spark c 8 telefonu ekran kendiliğinden açılıp kapanıyor garantiye gönderdim garanti ekran kırık diye kullanıcı hatasından kaynaklanan bir sorun olduğunu benden 1850 küsur para talep etti bende ekran dursun asıl sorun olan ekranın kendiliğinden açılıp kapanmasını çözün dedim parayı yatırmayınca olduğu gibi geri gönderdiler sorun devam ediyor.

23 Haziran 2024 13:49

Tecno spark c 8 telefonu ekran kendiliğinden açılıp kapanıyor garantiye gönderdim garanti ekran kırık diye kullanıcı hatasından dolayı 1850 TL ücret çıkardı bende dedim ki tamam ekran camı kullanıcı hatası onu yapmayın kalsın ekranın kendiliğinden açılıp kapanmasını çözün dedim parayı yatırmadan işlem yapılmayacağını söylediler bende kızdım o şekilde gönderin dedim sorun hâlâ devam ediyor telefonu alırken 2 yıl garantiden bahsediliyor ama arıza olunca para isteniyor telefondan hiç memnun değilim.

24 Haziran 2024 11:21 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

26 Haziran 2024 11:48

Tecno Mobile Spark 10 Pro Telefon Arızaları