Tecno Mobile Telefon Arızası, Baştan Salma Teknik Servis

26 Eylül 2023 11:154.547

Tecno Phantom x2 Pro model telefonum 31.07.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar İnternet sitesinden aldım. 16.08.2023 tarihinden itibaren Tecno Müşteri Hizmetleri ile WhatsApp üzerinden yaşadığım sorunları paylaştım. Kendileri yaratıcı bir şekilde; telefonu açıp kapatmamı, telefonu sıfırlayıp yeniden kurmamı falan istediler! Bunlarda yeterli olmayınca telefonu gönderdikleri linkten istediğim bir servise göndermemi istediler. Bunun üzerine KVK İstanbul Kartal servisine gönderdim. Sorunu uzun uzun anlattım ve irtibata geçilirse video da gönderebileceğim dediğim halde arayan soran olmadı. Aradığımda açan olmadı. Neticede 2 hafta sonra yazılım güncellemesi yapıldı diye geri geldi. Ancak sorun devam ediyor. 26.09.2023 tarihinde müşteri hizmetleri ile yeniden iletişime geçtiğimde (WhatsApp'tan yazdıklarım okunmayınca, arayarak ve 20 dakika bekleyerek) yeniden servise göndermem gerektiği söylenerek kayıt oluşturulduğu belirtildi. Bir markanın amiral gemisi diye bahsedilen modeli bu ise diğerlerini merak ediyorum! Aldığıma bin pişman oldum. Zaten ürüne ait ne ekran koruyucu ne kılıf bulunabiliyor. Maceraya gerek yokmuş anladım. Ayrıca Vatan Bilgisayar müşteri hizmetleri de servise göndermemi önerdi.

26 Eylül 2023 16:04 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar yetkililerimiz tarafından incelenmiş olup sonucu tarafınıza iletilmiştir. Sizlere daha iyi bir hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz. TECNO markasına olan güveninizin devam etmesini diliyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilir, web sitemizdeki topluluk sekmesi üzerinden topluluk destek merkezimize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Selçuk
26 Şubat 2024 10:16

Tüketici Hakem Heyeti'ne 29.09.2023 tarihinde başvurum ve 5.01.2024 tarihinde sonuca bağlanarak ücret iadesi kararı verilmiştir. 09.02.2024 tarihinde ürünü Vatan Bilgisayar Esas 67 AVM de bulunan şubesine teslim ettiğim halde bugün (26.02.2024) itibariyle Vatan Bilgisayar halen ücret iademi gerçekleştirmedi. Alışverişte Vatan Bilgisayar'ı tercih edecek olanların bir daha düşünmeleri gerekiyor.

26 Şubat 2024 16:08

6 Ekim 2023 15:35

Geçen ay techo phantom x2 Pro aldım ama bu telefonla alakalı kılıf kırılmaz cam bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

23 Gün Beklenen Telefona Hiçbir İşlem Yapılmadan Geri Gönderildi

30 Ekim 2025 20:321.916

KVK'ya Tecno Phantom Fold2 telefonumu gönderdim. Telefon gideli 23 iş günü oldu ve bugün geri kargoya verilmiş. Telefon ...

1 Destek

5 Şubat 2025 00:359.653

22.09.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Tecno Camon 30 Pro akıllı telefonu aldık. Hiçbir müdahale olmaksızın, daha bir...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Tecno Camon 50 Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Tecno Camon 50Ultra Her Zaman Ekranda Özelliği Kısıtlaması!

Orhan
Tecno Mobile PUBG Mobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Tecno Mobile PUBGMobil Jiroskop Kesilme Bloklama

Muhammed
Tecno Spark Slim 5g Hüsranı!

Tecno Spark Slim5g Hüsranı!

Ali
Tecno Telefon Kapanıp Açılmıyor!

Tecno TelefonKapanıp Açılmıyor!

Melek
Tecno Camon V Fold 2 Ekran Hatası!

Tecno Camon VFold 2 Ekran Hatası!

Fedakar

Öne ÇıkanKonular