İlayda sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Titreşim Özelliği Çalışmıyor

17 Mart 2024 04:22

Tecno Spark 10 Pro kullanıyorum ancak telefonda titreşim özelliği açık olmasına rağmen telefon titremiyor. Bu sorun bir süredir devam ediyor. İlk aldığımda hiçbir sorun yoktu; ancak şu anda titreşim özelliği çalışmıyor ve benim bu özelliğe ihtiyacım var. Çocuklarım olduğu için her zaman sesli olarak kullanamıyorum. Bu durumda telefonumda bildirimleri, aramaları vb. göremiyorum.

18 Mart 2024 09:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

18 Mart 2024 13:16

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

İlayda
İlayda
20 Mart 2024 09:55

Merhabalar tecno mobile müşteri temsilcisi büşra hanım sorunumu çözme konusunda çok yardımcı oldu sorunum çözüldü bir kez daha tecno markasını seçtiğim için çok memnun kaldım

20 Mart 2024 10:02

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ümmü sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 01:42
"Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"

Tecno Mobile Tecno Spark Titreşim Sorunu

05 Mayıs 2024 12:17
Gizem sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 23:43
"İlgilenen arkadaşa teşekkür ederim. Yardımınız için. 😀"
Sena sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2024 20:55
"Tecno markasına ve iletişime geçip sorunumu çözen yetkili arkadaş Büşra hanıma çok teşekkürler😊 Çok ilgili davrandı"

25 Şubat 2024 18:49