Ali sonucu yetersiz buldu

Tecno Mobile Tecno Pova Neo 2 Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor

18 Nisan 2024 11:03

Tecno Pova Neo 2 cep telefonum iki kez kendiliğinden kapanıp açılıyor ve uçak moduna geçiyor. Uçak modunu kapattığımda telefon tekrar kapanıyor ve sol alt köşede 'güvenli mod' şeklinde bir bildirim beliriyor. Ayrıca indirdiğim tüm uygulamalar kayboluyor. Bu durumdan dolayı mağdurum. Yardımınıza ihtiyacım var.

07 Mayıs 2024 13:05

İki yıllık tecno pova Neo 2 cep telefonum ara sıra kendi kendine açılıp kapanıyor. Açıldığında otomatik uçak moduna geçiyor. Uçak modunu kapatıldığında gene kapanıyor. Bu sayfaya yaklaşık bir ay önce yazdım. İ dönüş yapıldı tecno müşteri temsilcisi telefonuma birkaç işlem yapmamı söyledi o işlemleri yaptım. Bu işlemlerden sonra bir daha böyle olursa servise göndermeniz gerekiyor dedi. Bu konuda çok mağdurum bu mağduriyetimin giderilmesi konusunda yardımcı olunmasını istiyorum.

07 Mayıs 2024 12:56

Tecno Neo 2 telefon cebimde kendi kendine açılıp kapanıyor bu sorun sıkça olmaya başladı. Daha önce müşteri temsilcisi bana ulaştılar birkaç işlem yaptırdı. Gene aynı sorun oluşursa servise gönderilmesi gerekiyor dedi. Telefonumun bu durumu beni mağdur ediyor. Telefonumun değişimini talep ediyorum.

18 Nisan 2024 11:09 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

18 Nisan 2024 11:59
08 Mayıs 2024 11:55

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Mobile Uçak Modu Kendi Kendine Açılıyor

18 Temmuz 2023 10:52