Tecno Mobile Spark 20 Pro şarj aleti

04 Kasım 2025 19:48
Hüseyin sonuçtan memnun

Hüseyin
01 Temmuz 2024 01:40

"Kullanmasını bilmediğim bir marka. Kullanarak öğreneceğim. Şu an için fazla memnun değilim. Mi kullanıcısı olarak zorlanmaktayım. Ama pek çok ilginç özelliği için satın aldım zaten. En kötü sorun şu:Kapalı şarj ederken şarj yüzdesi görünmüyor. Ayrıca hiç kimse açıklamamış ama ben sorunu bizzat bulup çözdüm, temsilciler bile bilmiyordu. Hırsızlık koruması ayarı var, Mobil Anti Hırsızlık ve Hırsızlık Uyarısı:Şarjın bağlantısı kesildi bölümünü aktif hale getirirseniz asla ilk şarjda kablodan çekmeyin, çünkü koruma devreye giriyor ve şarj etmiyor. Ben fabrika dolumu varken bu ayarı açtım ve kapalı şarj ettim (ilk şarj) maalesef ekran kapalı iken %kaç şarj göremediğim için telefonu kablodan çıkartıp açtım ve telefon hırsızlık zannedip kilitledi şarjı. Bunu 3 kere kontrol ettim, kablo mu şarj aleti mi bozuk diye. Maalesef ilk şarjda hiç kablodan ayırmamak gerekirken sırf bu ayarı açtım diye 3 kez şarjdan ayırdım. Belki bataryanın uzun yıllar dayanma süresine biraz zarar verdim bilmiyorum. Fakat maalesef kimse bu sorunun çözümünü şikayet var veya diğer sitelerde yazmamış. Herkes telefona kusur bulmuş. Bu aslında ilginç bir özellik, açık havadaki şarj istasyonlarında telefon çalınırsa diye düşünülmüş ama ne yazık ki açıklama yok. Herkes telefon bozuk zannediyor. Diğer sorun ise mi'nin dış cam tasarımına alışmış biri olarak bunun köşelerinde dandik plastik çıkıntı olması beni üzdü, kılıf kullanacağım için sorun değil, ama kılıfını bulmak zor, ali babadan bulabilirsin dediler. Fakat mi'den sıkılan, yeni yazılım denemek isteyenler için çok ilginç bir telefon. Bence yaşlı telefonu ama kullanması zor. Özellikle sizi telefon dolandırıcılarına karşı koruyacak otomatik ses kaydını etkinleştirin. Dolandırıcı aramalarında çok işe yarar. Ben %60 memnunum ama değiştirmeyi düşünmüyorum. Pocox6 pro5g almaya gitmiştim, kalmamış, bunu aldım. Kullanıp göreceğim. Müşteri temsilcisi şikayeti aradığım gece yarsının sabahı aradı, sorun varsa teknik servise gönderebiliriz ama çok yeni, biraz kullanın isterseniz dedi. Ben de kullanınca sorunları çözdüm, yalnız 3 gün uğraştım, dışarıdan cep telefon melodisi kayıt edemedim, indiriyor ama bulamıyor, bunun üzerine laptopa bağlayıp manuel olarak attım klasore. Biraz zor yani. Ama virüs bulaşmasın diye zorlaştırdıklarını tahmin ediyorum. Çünkü telefonun ana ayarlarına kayıt edileceğini için izin istiyor ve vermeyince alakasız bir yere kopyalıyor. Bence güvenliğe iyi yatırım yapmışlar."

Çağrı
22 Haziran 2024 13:14

Marka Profili

Tecno Mobile 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %57

Ön Bellek (RAM) 12 GB
Ekran Teknolojisi IPS LCD
Parmak İzi Okuma exist
Video FPS Değeri 30 fps
İşlemci (Chipset) MediaTek Helio G99 (MT6789)
Ekran Cözünürlügü 1080x2460 (FHD+) Piksel
Kamera Çözünürlügü 108 MP
Optik Görüntü Sabitleme exist
Ön Kamera Çözünürlügü 32 MP
Video Kayıt Çözünürlügü 1440p (Quad HD) 2K
ikinci Arka Kamera Çözünürlügü 2 MP

Marka Profili

Tecno Mobile 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %57
Marka Karnesini Gör