Halit sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon TCL MT40 Çocuk Saati Arızası

TCL Telefon TCL MT40 Çocuk Saati Arızası
28 Aralık 2023 15:12

Hepsiburada sitesinden 11 Kas Per 2021, 19:44 tarih saatinde TCL MT40 çocuk saati aldım, son güncellemelerini yaptıktan 2 gün sonra saat açılmaz hale geldi. Şarj almıyor. Daha öncesinde de saati telefonla aradığımızda 1 kere çalıp hemen meşgule atma problemleri ve birkaç farklı problemi vardı, birkaç defa da kendi kendine ısınma uyarısı verdi ve kapandı. İnternetten arattığımda birçok kullanıcının bu şekilde sorun yaşadığını gördüm. Garantisi bittiği için de saat elimizde kaldı. Telefon hattına da sadece bu saatte kullanabilmek üzere 1 sene garanti verdik, sim kart başka bir telefona takıldığında kısa bir süre sonra hattımızı da kullanamayacağız.

04 Ocak 2024 12:54

Müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Ne arayan var ne soran. Saat 3 gün açılmadı, tekrar şarja taktım ve açıldı, sonra annesi ile telefon görüşmesi yaparken kilitlendi, tekrar ulaşmaya çalıştığımızda telefon kapalı uyarısı verdi. 1 saat kapıda beklemiş çocuğum. Bu kadar kötü bir ürün olamaz. En değerli varlıklarımızın koruması için alınmış bir ürün bu kadar kötü yapılamaz. Video ekledim, bu ürünü alayı düşünenler mutlaka izlesinler. Güncellemeden önce daha az hatası vardı, güncellemeden sonra iyice bozuldu. Telefon görüşmesi yaparken kilitleniyor ve şarjı bitinceye kadar tekrar kullanılamıyor.

13 Mart 14:19

Evet, yaklaşık 5 gün önce cihaz TCL logosunda takıldı ve bir daha da açılmadı. TCL firması ürününün arkasında durmuyor. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

01 Nisan 23:23

Yurt dışına dahi yazdım, ama herhangi bir çözüm yok, global olarak dahi ürünlerinin arkasında durmuyorlar, değerli arkadaşlar inanılmaz kötü bir ürün, daha önce Çin malı olan ürünlerden de kullandım bundan daha iyiydi. Dünya kadar para verdik ama ürününün arkasında duran bir firma değil. Bu firmanın hiçbir ürününü bundan sonra almayacağım. Sizlere de öneri olarak alma-yın ve aldırmayın diyebilirim. Saat halen TCL logosunda kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 10:32
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 22:24
TCL Aldığım Günden Beri Saatte Ciddi Yazılımsal Problemler Yaşadım
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 14:25

Çocuk Saatinin Batarya Ve Servis Sorunları