Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Tchibo Isınmak İstiyoruz!

24 Kasım 2024 20:49

26 Kasım 2024 20:12

Balıkesir Edremit Novada AVM deki Tchibo kahve dükkanından şikayetçiyiz sorunumuz çalışanlardan bazıları surat asıyor sürekli güler yüzlü değiller hatta birinin ismi Fatma ymış benim oraya Şikayetim ulaşmış müdürleri bana masaya geldi şikayet iniz ulaştı bize dedi ben şaşırdım bana dediği şey şikayet etmeyin bana söyleyin dedi kendisine söyleyin ve çözüm yok müdüre hanıma dedik ki Fatma isimli çalışanınız ve şef iniz çok ters tavırlılar dedik güler yüz yok dedik bize müdürün anlattığı hikaye Fatma çalışanın eşinden ayrıldığı sorunları olduğu falan filan hep surat asıyor hanımefendiler nedense bize de şikayet ediyoruz diye tavır alıyorlar ayrıca kimsenin derdi kimseyi alaka etmez bizde sorunlarımızı çalışan arkadaşlara bu şekilde kızarak yansıtsak hoşunuza gidermi zaten sizin sorunlarınızdan bize ne derler sanırım değil mi sorunlarından da bize ne biz oraya kafa dinlemeye kahve içmeye gidiyoruz benim huzurumu kaçırmaya çalışanlarınızın hakkı yok hiç kimse hiç kimsenin huzurunu bozmasına hakkı yoktur inşallah söylediklerimi anlayabiliyor sunumdur böyle sorunlar yaşadığımız için özür dilerim fakat çalışan 1-2 kişi gerçekten sorun lu Fatma hanım ve diğeri şef ismini bilmiyorum hele ki birbirleri ile kıkır kıkır gülüşüyorlar müşteri kasa önüne geldiğinde neredeyse dövecekler kameralarınızı inceleyin bence

26 Kasım 2024 19:56

Balıkesir Edremit Novada AVM de bulunan Tchibo kahve dükkanından şikayetçi yim 1. Sorun daha önceki şikayetlerim sonucu buradaki tüm çalışanlar u k a l a. Şikayet ettik diye bize tavır takınıyorlar 2. Sorun ben şikayet ediyorum benim şikayet bilgilerim yani adım soyadım neden gizli tutulmuyor ismini görüyorlar ben olduğumu anlayıp arkadaşlarım ile bize tavır alıyor lar bu çok ayıp tır ilk defa böyle bir işletme ile karşılaştım çok ayıp çalışanlarınıza çeki düzen verin torpil ile eleman almayı n işe tecrübeli şahıslar alın müşteriye ilgi alaka gösteren güler yüzlü çalışanlar alın hiçbir şikayetimiz olumlu sonuçlanmadı demek ki müşterilere ilgi bu kadar ayrıca çok insanın mutlu olmadığında şahit oldum çalışanlarınızdan bazıları resmen müşteri lerle tartışıyor çok ayıp başlarında otoriter bir müdür yok başka yerlere de şikayetlerimizi bildireceğiz

24 Kasım 2024 16:25

Şemsiyeleriniz kapalı ısıtıcılar açılmıyor ısınmadan faydalanmayalım diy mi yapıyorsunuz Kahve Dünyası'ndan biraz örnek alın bence biraz ısınalım kahvemizi içerken biraz kendinizi geliştiremiyorsunuz hep şikayet hep şikayet çalışanlarınızın da suratlarına biraz tebessüm gülümse me yükleyin bence özellikle Fatma hanıma bu yer Balıkesir Edremit Novada AVM Tchibo bayi lütfen söylenenler dikkate alınsın artık diyor teşekkür ediyorum

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
07 Nisan 20:42