Naciye sonuçtan çok memnun

Tavuk Dünyası Restoranda Yemekte Tehlikeli Yabancı Cisim Bulma İddiası

Tavuk Dünyası Restoranda Yemekte Tehlikeli Yabancı Cisim Bulma İddiası
27 Nisan 2024 06:37
Naciye'nin Teşekkür Mesajı
“Benimle görüşen müşteri temsilcisinin ilgi alakası ve açıklaması sayesinde içim rahatladı. Ne aşamalardan geçtiğini bunun normalde mümkün olmaması gerektiğini anlattı. Hızlıca geri dönüş yapıp tekrar aradıkları için teşekkür ederim.”

Kadıköy AVM'deki Tavuk Dünyası'na olan ilgisizliğiniz ve açıklamalarınızdaki rahat tavırdan dolayı tebrik ederim. Söyleyecek çok şey var; tehlikeli oluşundan, oraya gelene kadar bu kadar büyük bir parçanın fark edilmeden servis edilmesine kadar. Sözde yeşillikler beş defa yıkandıktan sonra servis ediliyormuş. Bu tür parçaların mutfakta bulunmadığı söyleniyor. Tedarikçi firma uyarılacakmış. Beş defa yıkanmış yeşilliklerin arasında büyük bir metal parçasını görmemeniz ve neredeyse dişlerimi kırıyordum. Sorun yoktu tabii ki. Hesabı öderken tatlı ikramı teklif ettiler. Ancak midem çok kötü hissediyordu. Derdim, yiyemediğimiz ve bıraktığımız ürünlerin parasını ödememek olsaydı, bedava olan malınızı da reddederdim. Bu mu sizin telafi yönteminiz? Müdürü çağırdık ve dakikalarca bekledik, neredeyse gelmeyecekti ve tabağı alıp götürmeye çalışıyorlardı, daha yetkili biri gelmeden. Diğer detaylara girmeyeceğim; yeşilliklerdeki büyük vida yeterli bir kanıt. Yıllardır müşterisi olduğum bu yer artık benim için söz konusu değil. Böyle bir durumla karşılaşacağımı hiç beklemiyordum.

27 Nisan 2024 12:12 (Şikayetten 5 saat sonra)
27 Nisan 2024 21:03

Vermiş olduğum numaraya gün içerinde herhangi bir arama gelmedi. Belki hat çekmediği için arama düşmemiştir. Kendilerine arayarak geri dönüş yapacağım. Hızı bir şekilde mesajıma dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

28 Nisan 2024 17:22

Değerli Misafirimiz Naciye Hanım ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Misafirimizin ziyaretlerinin devamını dileriz. Saygılarımızla, Tavuk Dünyası Misafir İlişkileri Ekibi

28 Nisan 2024 17:27

Nihat sonuçtan memnun

27 Haziran 2024 14:04
"Tuğçe hanım gayet iyi ilgilendi sürekli arıyor sağ olsun üzüntülerini bildirip ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışıyorlar ilgileri için teşekkür ederim"
Hilltown AVM Tavuk Dünyası'nda Sürekli Yaşanan Sorunlar!
Samet sonuçtan çok memnun

12 Şubat 2024 16:53
"Kısa zaman içerisinde hızlı çözüm için teşekkür ederiz."
Elif sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2024 23:21