Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tavacı Recep Usta Yemekten Sümüklü Böcek Çıkması

Tavacı Recep Usta Yemekten Sümüklü Böcek Çıkması
15 Şubat 2024 14:55

Gelen salatanın içinden canlı bir sümüklü böcek çıktı ve salatada yürüyerek gözlerimizin önünde dolaştı. Durumu gösterdiğimizde personel tarafından oldukça normal bir şekilde karşılandı; verilen açıklamalar, bu durumun onlar için alışıldık olduğunu düşündürdü. Bize tatlı çay ikram edilerek her şeyin normalmiş gibi davranmamız bekleniyordu. Midemiz bulandığı ve mekandan ayrılmak istediğimizi belirttiğimizde, çayları getiren çalışan, ödeme yapmamız için elinde pos cihazıyla yanımıza geldi. Hizmet almadığımızı ve bu yüzden ödeme yapmak istemediğimizi ifade ettiğimizde, çalışanın içeriden bir yanıt alamadığını belirtmesi şaşırtıcıydı. Yemeğimizin yarısını dahi tüketmemiştik ve herhangi bir hizmet alamamıştık. Buna rağmen, sanki her şey olağanmış gibi pos cihazıyla ödeme talep edilmesi son derece itici ve üzücü bir durumdu. Yeşillikleri temizleyen makineleri olduğunu ancak böceğin nereden geldiğini anlamadıklarını söyleyerek, bu durumun ilk kez yaşanmadığı anlaşıldı. Sevgililer Günü'nde ailece gittiğimiz bu mekanda başımıza gelen bu olay son derece talihsizdi. Sonuç olarak, mekanı önermiyorum. Sunulan kaburga dolması aşırı tuzlu, lezzetsiz ve fiyatı da aşırı yüksekti. Bu denli pahalı ve temizlik konusunda sıkıntılı bir yer tercih edilmemeli.

Yakamoz Restaurant Kötü Hizmet Ve Yüksek Fiyatlar!

06 Nisan 04:32
Kenneth sonuçtan hiç memnun değil

Müderris Et Mangal & Aile Çay Bahçesi Kaba Personel, Kötü Hijyen Ve Taze Olmayan Ürünler

15 Eylül 2023 23:58

Et Menü Sonrası Yaşanan Gıda Zehirlenmesi Ve Sağlık Sorunları