Hasan sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 20:47

Tatilmilden aldığımız Mısır Sharm el Sheikh bayram turunda 5 yıldızlı otel diye aldığımız Sheraton Hotel battaniyeleri yırtık, yataklar sapsarı, odalar pislik içinde, buzdolabı pis, yataklar toz kokuyordu. Tur şirketini aradığımızda ve resimlerini gönderdiğimizde bu oteli bizim seçtiğimizi, yapacak bir şey olmadığını söylediler. Onlara görselleri attığımda bize dönüş olarak onlara göre hiçbir problem olmadığını söylediler. Onlara WhatsApp hattımdan artık yazmamamı, personellerinin motivasyonunun düştüğünü söylediler. Kimle konuştuğumu sorduğumda ise telefonu yüzüme kapattılar. 5 yıldızlı diye sattıkları oteli resepsiyona sorduğumda 4 yıldızlı olduğunu söylediler.

30 Haziran 2024 01:46 (Şikayetten 4 saat sonra)
Hasan
13 Temmuz 2024 01:22

Burda yadiklarinizin hiçbirinin bu şekilde olmadığını biliyorsunuz, siz görsellerde hiçbir şey yok dedikten sonra ben kendim otel yönetimiyle iletişime geçip problem yaratınca otel bana sizi suite alalım demiştir aksine siz bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok siz seçtiniz siz beğendiniz siz aldınız dediniz, internet baglatisindan kaynaklı değil, bağlantı problemi yaşadıktan sonra 3G mi açtım ve 15 dakika konuştuk beni arayıp WhatsApp'tan yazdimlarinizdan personelimiz etkileniyor yazmayın diye aradınız ben kiminle konuşuyorum deyince telefonu yüzüme kapattınız ve nedense geri dönüş alamadım bir daha

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 17:43
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Tur Tatilleri Müşteri Memnuniyetsizliği

14 Ocak 17:48
Recep sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 01:11
"Hızlı dönüş ve yardımlarınız için mert beye çok teşekkür ederim. Sorunum Çözüldü."