Tarihi Polatlı Çorbacısı Yemekten Kıl Çıkması

30 Mayıs 2023 18:10

Tarihi Polatlı Çorbacısı YDA/Ankara şubesinde bugün üç kişi çorba içtik. Misafir arkadaşımızın çorbasından 2 tane saç teli çıktı. Önce saç teli olmadığını, kelle paça olduğu için kıl çıkabileceğini söylediler ancak saç olduğunu gösterdik ve telafi etmek istediler. Arkadaşımız bir şey yemek istemediğini söylemesine rağmen "ikram" etmek istediklerini belirttiler. Arkadaşımız az mercimek çorbası istedi. Buraya kadar hiçbir sorun yoktu ancak hesabı öderken önce ilk sipariş verdiğimiz ve içinden kıl çıkan kelle paçayı ödedik. Sonra yetkili beyefendi para üstü vermem gerekiyor diyerek bize kelle paça ile mercimek çorbası arasındaki 18₺'lik farkı nakit olarak iade etti. Bu noktada böyle bir paranın verilmesi bence büyük bir ayıp. Oraya misafirimizi getirip mahcup olduk, hatalarını telafi etme şekilleri böyle olmamalıydı. Sorun bizden o çorbanın parasının alınması değil, ikram edeceğiz kendimizi affettirmek istiyoruz diyerek getirilmesi. Sırf içinden saç çıkan çorbayı tamamen iptal etmemek için bize yalanla başka bir şey sattılar. Bu zamana kadar gidiyorduk ve memnunduk ancak bundan sonra gitmeyiz.

Tarihi
Tarihi

Öncelikle yaşanılan olay için sizlerden çok özür diliyoruz. Tarihi Polatlı Çorbacısı şubeleri olarak her şubemizden gerekli donanımsal tedbirleri en gerektiği şekilde alıyoruz. Şikayetiniz üzerine yoğun bir tempoda çalışan Ankara yda şubemizde gerekli tatkikat yapılmış olup bundan sonra olmaması adına sizlerden tekrar özür diliyoruz. Sektörün en büyük sıkıntısı olan donanımlı bilinçli personel ihtiyacı eksiğinden meydana gelen bu durum için eksiklerimizi tekrar gözden geçireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Yaşadığınız şanssızlık adına firmamız olarak ücreti iade etmeye ya da sizi tekrar misafir etmeye hazırız. Saygılarımızla iyi günler diliyoruz.

15 Haziran 2024 07:30
Tarihi Polatlı Çorbacısı Mekanın Daki Çorbadan Sinek Ve Kıl Çıktı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Nar Çiçeği Et Lokantası'ndan Şikayetçiyim

30 Ocak 2025 11:27
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Çorba Ve Hijyen Sorunu Karşısında İlgisiz Ve Özürsüz Hizmet

08 Ekim 2025 04:10