Bülent sonucu yetersiz buldu

19 Ağustos 2024 12:23

Tahsildaroğlu, zincir marketlere verdiğiniz ürünlerden sizde sorumlusunuz.
Saklama yönetmenliğine uymayan firmalara ürün vermeyin.
Kazanılan marka değerini bir daha toparlayamazsınız.

Migros Samsun A** R*** bey Bulvarı üstündeki mağazadan satın aldığım ürünler bozuk çıkıyor. 19/07/2024 tarihinde 2.051 TL lik alışveriş yaptım. Tahsildaroğlu olgunlaştırılmış peynir de satın almıştım. Son kullanım tarihi 14/06/2025 Seri no 130823 18/08/2024 te dolabımda sakladığımız peyniri paketinden açtık ve sofraya koyduk. Peynirin tadında tuhaflık vardı. Tahsildaroğlu markanın ürünlerine yabancı değilim, zira bozuk olduğunu anladım. Eğer ben tadına bakmasaydım evdeki torunlarım zehirlene bilirdi. Bu bozulmanın Migros'un bu sıcak havalarda üstü açık dolaplarında satışa sunmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Zira 4 ay içinde 3. Kez bu olayı yaşadım. Bu tür gıdalar 30 gün içinde paket açılıp tüketilecek diye bir standart yok. Nitekim uygun koşullarda dolabımda son kullanım tarihine kadar paketi açıp tükete biliriz. Migros eski Migros değil, kurumsallıktan çıkmış yerel bakkalın yapmayacağı davranışları yapıyor. Size daha ilginç olanını anlatayım. Migros Aş 0850 200 4000 numaralı telefona şikayette bulundum. B*** isminde tüketici Düşmanı bir temsilciyle görüştüm. Meramımı uzun uzun anlattım, zaten mağazaya 50 km uzaktayım ve yazlıkta Olduğumuz için ayda 1 kez alışverişe gidebiliyoruz. Ben özür beklerken ve telafisini talep ederken, B*** hanım ismi gibi öpücüğü kondurarak aldığınız ürün iade süresini bir (1gün) geçmiş dedi. Demek ki Migros'tan hangi ürünü satın aldıysanız daha mağazadan ayrılmadan hepsinin paketini açıp tadına bakacaksın öylemi! Özellikle tarım bakanlığını ve belediyeleri denetlemeye davet ediyorum. Zaten halk fahiş fiyatlardan muzdarip, bir de sağlığı tehlikede. Belki bu 3. Oldu, belki ekonomik değeri 200 TL ama, vatandaş olarak duyarlı olma babında konuyu gerekli mercilere ileteceğim. Bu saatten sonra ne ürün değiştirmeniz, ne de kuru bir özür dilemenizin nazarımda kıymeti harbiyesi yoktur. Ha keza zaten değiştirmemek için 40 dereden su getiriyorsunuz. Biz buna açıkça sermaye ve rantın haksız gücü ve rekabet i diyoruz. Devlet devletliğini yapmalı, gıda te ro RÜ ülkemizde çok vahim seviyelere gelmiştir. Sadece Migros değil, tüm zincir marketler her hafta denetlenmeli. Bu bağlamda Migros u boykot ediyorum.

Bülent
19 Ağustos 2024 20:23

Sağ olsunlar, Tahsildaroğlu markaya yakışır şekilde müşterisini arayarak ilgilendiler. Söylediğim gibi üretici marka olmak kolay değil. Kısa bir süre içinde Karadeniz bölge, ziyaretimize gelerek ürünü incelemek üzere alacaklar. Ürünlerini başkaca marketlerde de görmek isteriz. Yakın bir zamanda, Ayrıntıları ve gelişmeleri halkla paylaşacağım.

Bülent
24 Ağustos 2024 17:59

Sadece mavi boncuk dağıtıp, sonrasında iletişime geçmediler. Sözde bölge temsilcileri gelecekti. Türk insanına güvensen ayrı, güvenmesen ayrı.!

12 Temmuz 2023 20:34
Tahsildaroğlu Peynirden Kıl Çıktı.

Taze Alınan Peynirde Kötü Koku Ve Ekşi Tat Şoku

18 Mayıs 14:50