Mehmet sonuçtan memnun değil

Tahsildaroğlu Bozuk Klasik İnek Peyniri (3 Dilimli)

Tahsildaroğlu Bozuk Klasik İnek Peyniri (3 Dilimli)
29 Ağustos 2024 17:31

Merhabalar,

24.08.2024 tarihinde Migros'tan satın aldığım 3 dilimli vakumlu kapalı kutu Klasik İnek Beyaz Peynir STT 25.07.2025 gözükmesine rağmen bozuk çıktı. Kutunun kapağını açar açmaz kötü bir koku hissettim. Mutfakta çöpten geldiğini zannettim. Deforme olmamış vakumlu ambalajlardan biri keserek peyniri çıkardım. Peyniri servis ettiğim 3 kişi de bir iki ısırık aldıktan sonra peynirin bozuk olduğuna kanaat getirdi. Atmak zorunda kaldık. STT'sine 1 yıl kalan ve vakumlu paketi deforme olmamış peynir nasıl bozulabilir? Bunu direkt yemek yerine bir yiyeceğin içine karıştırıp (Omlet, pizza, tost vb.) yesek büyük ihtimalle bozuk olduğunu çok daha geç anlayacak belki de zehirlenecektik. Kusurlu ürünü incelemek isterseniz diğer iki dilim aynı kutu içinde yine vakumlu olarak durmaktadır. Yıllardır Tahsildaroğlu markasını tercih eden biri olarak şikayetimi ve mağduriyetimi iletmek isterim.

Mehmet M******
0542*******84

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 16:06
Merve sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 02:37
"Benimle iletişime geçip yardımcı oldular. Yeni ürün tedarik ettiler, ek olarak hediye ürün de verdiler. Markaya ve temsilcilerine çok teşekkür ederim🌸"
Pelin sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 19:04
"İletişim harikaydı, ürününüzün arkasında durduğunuz ve her detayına kadar anlattığınız. Müşteri ile şeffaf iletişim kurduğunuz için teşekkür ederim. Memnuniyet:5 😇"
Taciroğlu Vakumlu Torbada Küflenen Peynir (STT Geçmedi)
Taciroğlu Vakumlu Torbada Küflenen Peynir (STT Geçmedi)
Aytuğ sonuçtan memnun

22 Ağustos 2025 10:35
"Tahsildaroğlu ürünü değiştirdi, eve teslim etti, teşekkür ederiz."
Bozuk Ve Kötü Kokulu Peynir Teslimatı: Ürün Yenmeyecek Durumda
Bozuk Ve Kötü Kokulu Peynir Teslimatı: Ürün Yenmeyecek Durumda