A101 Den Aldığım Bozuk Ve Pis Kokan Tahsildaroğlu Peyniri

A101 Den Aldığım Bozuk Ve Pis Kokan Tahsildaroğlu Peyniri
11 Haziran 2024 13:33

A101 mağazasından 2 kere Tahsildaroğlu markasının üretmiş olduğu Ezine çiftliği klasik inek beyaz peynirini aldım. İkisinde de bozuk, aşırı ekşimiş ve pis kokan bir peynir çıktı. Fişini götürüp değişim yaptılar o da bozuk çıktı. Kasiyer kokusundan eline alamadı. Direk poşetleyip depoya kaldırdı. Yaklaşık 3 ay aradan sonra gene bir indirimde denk getirip alayım dedim aldıktan 1 hafta sonra poşeti açınca gene aynı problem. Bu sefer fişi atmış bulunduğum için iadeye götürmedim tabi. İadeyi falan geçtim endişem bu şekilde bozuk ürünleri satmayı düstur haline getirmiş olmaları.

01 Temmuz 2024 08:13

1719810767586.img-20240611-124713.jpg
01 Temmuz 2024 08:12

Tahsildaroğlu firmasından arayıp ürünün inceleneceği söylendi ancak hala gelen yok

Tahsildaroğlu Ezine Peynirinde Sürekli Ekşi Tat Ve Bozuk Koku Sorunu

19 Ekim 2025 12:59
tahsildaroglu-ezine-peynirinde-surekli-eksi-tat-ve-bozuk-koku-sorunu-2.jpg
tahsildaroglu-ezine-peynirinde-surekli-eksi-tat-ve-bozuk-koku-sorunu-1.jpg
Can sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 14:45
Tahsildaroğlu Beyaz Peynir Bozuk
Tahsildaroğlu Beyaz Peynir Bozuk
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Ezine Peynirde Yoğun Kötü Koku Sorunu

19 Haziran 2025 09:58

Ezine Peynirinde Şaşırtıcı Koku Ve Tadı

21 Nisan 2025 12:20
Merve sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 02:37
"Benimle iletişime geçip yardımcı oldular. Yeni ürün tedarik ettiler, ek olarak hediye ürün de verdiler. Markaya ve temsilcilerine çok teşekkür ederim🌸"