Taç Outlet'te Bilgilendirme Eksikliği Ve Değişim Sorunu

Taç Outlet'te Bilgilendirme Eksikliği Ve Değişim Sorunu
17 Kasım 2024 22:06

İki gün önce Yeni Sahra, Demokrasi CD. 57/A-B, Ataşehir Taç Outlet mağazasından aldığım yastık kılıfını bu akşam renginden dolayı değişime götürdüğümde outlet ürünü olduğu gerekçesiyle değiştirmediler. Ürünü satın alırken bana böyle bir bilgi verilmedi. Taç gibi köklü ve kurumsal bir markaya bu tutumu yakıştıramadım. Bundan sonra Taç'dan ürün alırken iki kere düşüneceğim. https://www.tac.com.tr/

17 Kasım 2024 22:12

İki gün önce Taç outlet Yeni Sahra, Demokrasi CD. 57/A-B, 34746 Ataşehir adresindeki mağazasından aldığım yastık kılıfını renginden dolayı değiştirmeye gittiğimde outlet ürünü olduğu için değişim yapamayacaklarını ifade ettiler. Ürünü alırken bana böyle bir bilgi vermediler. Taç gibi köklü ve kurumsal bir markaya bu tutumu yakıştıramadım. Bundan sonra Taç'dan ürün alır mıyım bilmiyorum. Ayrıca tarafıma verilen ürün satış belgesinin fatura olmadığını ve ve sadece kredi kartı onay belgesi olduğunu fark ettim. Yazık! Gerçekten yazık!

Ek
18 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Çözüm Merkezimiz bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle en hızlı şekilde irtibata geçeceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla

30 Kasım 2024 01:16

Ne çözüm merkeziymiş maşallah. 13 gündür şikayetimizi teşekküre döndürmediniz. Altı üstü bir yastık kılıfı. Bir özür bile yeterdi ama o erdemi dahi göremedik. Ayrıca malı açıdan yaptığınız bir yanlışınız var. Müşteriye fatura fiş vermiyorsunuz. Bir gün maliye müfettişleri bunu da görür umarım.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Kasım 2024 20:15
Müşteri Ayrımcılığı Ve Ürün Stoklama Sorunu
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Ülkü
18 Temmuz 2023 20:50