Sur Yapı C11 Blok'ta Devam Eden Sorunlar Ve İlgisizlik

29 Aralık 2024 15:41

Sur Yapı C parsel C11 blok teslim olduktan 2 ay geçmesine rağmen bir türlü asansör ve bina diğer işlemleri halen yapılmamıştır. Dış cephe komple su alıyor. İçeride devamlı borular patlama yapıyor. Bir de 2 asansör olmasına rağmen 1 asansör çalışmakta ve çalışan asansörde sürekli arıza yapıp kapı çarpması yaşıyoruz. Bir an önce yetkililerin müdahale etmesini istiyorum. Konuyla ilgili dönüş yapılmasını istiyorum.

21 Ocak 2025 14:50 (Şikayetten 22 gün sonra)
Necip
Necip
13 Ekim 2025 13:04

2024 yılı Kasım ayında Antalya Sur Yapı c parsel c1* bloktaki daireme taşındım. Taşındığım günden Haziran ayına kadar binada su sorunlarıyla ilgili birçok kez kayıt oluşturdum ve bu süreçte defalarca müşteri hizmetleriyle ve site yönetimiyle iletişime geçtim. Ustalar gelip su alan yerlerin üzerini kapattılar ancak sonrasında herhangi bir kalıcı çözüm sunulmadı. Ebeveyn banyosundan kaynaklanan su sızıntısı nedeniyle, 2024 Kasım ayında 22.000 TL’ye yaptırdığım gömme dolabımda rutubet ve küf oluştu. Dolabım tamamen kullanılamaz hale geldiği için çöpe atmak zorunda kaldım. Konuyla ilgili telefonla görüştüğümde ise herhangi bir ödeme yapılamayacağı belirtildi. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi ve tarafıma ulaşılması için gereğinin yapılmasını talep ediyorum. İletişim: 0533*****15. Gerekli görselleri de ekleyeceğim.

Emrehan sonucu yetersiz buldu

Sur Yapı Antalya Evleri Çatıdan Su Akıyor!

Emrehan
17 Ekim 2025 11:06
sur-yapi-antalya-evleri-catidan-su-akiyor-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2025 16:21
İlkay sonuçtan memnun

24 Temmuz 2025 20:58
"Merhabalar Sur Yapı Genel Müdürlük Müşteri İlişkileri biriminden T****Hanım a teşekkürlerimi iletiyorum Konu ile alakalı bizzat ilgilenerek büyük problemi çözebildik. Devam eden duş teknesi ve klima ile alakalı süreçle alakadar olacağını iletti. Burası aracılığıyla kendisine bir kez daha teşekkürler."
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
11 Eylül 2025 11:13
Sur Yapı Dairemdeki Kusurlar Bir Yıldır Giderilmiyor: Çözüm Bekliyorum
Cafer sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 15:43