27 Haziran 2024 15:16

Merhaba Arkadaşlar, Sizinle yaşadığım olayı bütün şeffaflığıyla atlama yapmadan adım adım paylaşmak istiyorum. Belki marka hatasının farkına varır belki de sizin de dikkat etmenize yardımcı olurum. İlk olarak sizinle mağazamızı paylaşmak istiyorum. SuperStep isimli markayı sanıyorum ki hepiniz biliyorsunuzdur. Türkiye'de ayakkabı, giyim ve spor giyim anlamında Beymen'den farksız diyebileceğimiz bayağı güzel ve büyük bir firma. SuperStep markasının Super Member denilen bir uygulaması var. Bence güzel bir uygulama kişiye biraz yardımcı olup onu alışverişe teşvik ediyor diyebilirim. Ayrıntılarını da kendiniz araştırıp bakabilirsiniz. Super Member konusunun ben size ufak bir bilgilendirme vereyim ödediğiniz tutar karşılığında sizin Super Member hesabınıza ödemiş olduğunuz tutar kadar puan yükleniyor. Bu puanları da onların belirlemiş olduğu kuponlar doğrultusunda puanınızı paraya dönüştürüp alışverişinizde indirim gibi kullanabiliyorsunuz. Benim Super Member hesabımda şu şekilde bir sıkıntı vardı üyeliğimi aktif ettiğimden beri normalde siz alışverişi yaptıktan sonra tarafınıza fatura kesiliyor ve o fatura tarihinden itibaren 30 gün sonra hesabınıza puanınızın yüklenmesi gerekiyor. Sistemin normalde bu şekilde çalışması gerekiyordu. Ancak benim sistemimde oluşan bir hata mı ya da yazılımcıları halledemedi mi bilmiyorum. Bir türlü o 30 gün geçse bile hesabıma puanların kendiliğinden yüklenmiyordu. Her defasında benim müşteri hizmetlerini arayıp bildirmem ve puan için kontrol sağlatmam gerekiyordu. Buraya 2 adet fotoğraf koyacağım onları da inceleyebilirsiniz. Şimdi bir gün destek ekibi yanlışlıkla benim yapmış olduğum alışverişi tekrar bana puan olarak yüklemişler yani iki kere aynı alışveriş tutarında puan yüklenmiş. Ben alışveriş yapmaya devam ediyorum ama bunda bir sıkıntı yok çünkü ben böyle bir hata yapıldığının farkında bile değilim. Ondan sonra en son ki alışverişimi yaptıktan sonra puanıma bakmak istiyorum ve benim puanlarımdan belli bir puanımın silindiğini görüyorum ki bunları kontrol ettiğimde benden fazlasıyla puan silindiği belli oluyor. Çünkü zaten sistem bana puanları otomatik yüklemiyor ben arıyorum da ilgili birim hallediyor. Benden "4699 puan" silinmesi gerekirken bir anda "8698 puan" siliniyor. Bunun için müşteri hizmetlerini arıyorum. İlgileneceklerini dile getiriyorlar ancak uzun zamandır ne arayan var ne de bir değişiklik yorum sizin.

27 Haziran 2024 15:38 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

Necla sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Hakkında Yanıltıcı Bilgi Ve Kullanılamayan Üyelik Avantajı

08 Temmuz 2025 09:26
Ece sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 11:19

SuperStep Sadakat Programında Bilgilendirmesiz Ve Dezavantajlı Puan Güncellemesi

23 Haziran 2025 15:34

05 Aralık 2024 09:46
İndirim Döneminde İptal Edilen Siparişle Yaşanan Mağduriyet
İndirim Döneminde İptal Edilen Siparişle Yaşanan Mağduriyet
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 19:53
SuperStep'in İade Yapmaması