Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 10:09

29.04.2024 tarihinde SuperStep üzerinden 2************ numaralı siparişle satın aldığım Puma Ca Pro model ayakkabım ile ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Ayakkabıyı makinede yıkadıktan sonra, ayakkabımın yırtıldığını, tabanının sarktığını ve renginin tüm ayakkabıya yayıldığını fark ettim.

Bu durumu müşteri hizmetlerine bildirdiğimde, yalnızca "Yıkanmamalıdır, yardımcı olamıyoruz" şeklinde bir yanıt aldım. İnceleme sonrasında da red cevabı verildi. Aynı markanın diğer ayakkabılarında böyle bir sorun yaşamamış olmama rağmen, bu modelde bu denli bir hasar görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca markasız bir ürün bile satın alsak böyle bir problem yaşamazken, yılların öncü spor markası Puma'nın 4.000₺ verdiğim ayakkabısında böyle bir problem "normal" değil.

Ayakkabının kullanım süresi çok kısa ve bu kadar kısa sürede bu derece yıpranmış olması kabul edilemez. Ürünün kalitesine güvenerek gerçekleştirdiğim alışverişin bu şekilde sonuçlanması nedeniyle hayal kırıklığına uğradım ve değişim/iade talebinde bulunuyorum.

Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi göz önünde bulundurarak, bu sorunun hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesini talep ediyorum.

30 Temmuz 2024 10:42 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

30 Temmuz 2024 10:45

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

06 Ağustos 2024 09:11

Merhaba, müşteri hizmetlerini aradığımızda da sizden destek aldığınız kadar destek aldık. Yardımcı olmak için hiç çaba sarf etmediniz. Ürünle ilgili detaylı görüşme talebi isteyen bir kişi bile olmadı. Sizin gibi büyük ve global markalar müşteri memnuniyetini gözetir ama size bakınca bunu görememek çok üzücü.

06 Ağustos 2024 09:12

Sorunum çözülmedi.

29 Ağustos 2024 18:52
SuperStep Puma Marka Ayakkabının Kalite Sorunu

"29.04.2024'te SuperStep'ten aldığım Puma Ca Pro model ayakkabı, makinede yıkadıktan sonra yırtıldı, tabanı sarktı ve rengi yayıldı. Müşteri hizmetlerine bildirdiğimde 'Yıkanmamalıdır, yardımcı olamıyoruz' denildi. Markasız ürünlerde bile böyle bir sorun görmemişken 4.000₺'lik öncü bir ayakkabı markası olan Puma'nın ayakkabısının bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi kabul edilemez. Müşteri memnuniyeti nerede? @SuperStep @Puma değişim/iade talebim için çözüm talep ediyorum.

Suat sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 11:57
superstep-hatali-urunu-sacma-bir-gerekce-ile-degistirmiyor-1.docx
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
28 Ağustos 2024 18:48
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 01:26
SuperStep Kalitesiz Ürün Ve İade Sorunu