Supercell Brawl Stars Oyunundaki Oyuncu Seçmeleri Problemi

Supercell Brawl Stars Oyunundaki Oyuncu Seçmeleri Problemi
28 Haziran 2024 11:36

Ben Brawl Stars adlı oyunu yıllardır oynuyorum. Severek oynadığım bir oyundur fakat mücadele oyunlarında saçma sapan gelen oyunculardan bıktım. Kaybettiğim her maçta yıldız oyuncu ben oluyorum ve takım arkadaşlarım 0 kişi yok edip 8 kere ölüyorlar. Ben onları suçlamıyorum çünkü oyuna yeni başlamış olabilirler çok iyi oynamayabilirler onların suçu yok. Yan hesapta mücadele yapmak istiyorum çok kötü adamlar geliyor ve bu beni kaybetme ve mücadeleden atılma gibi konularda çok etkiliyor. Ana hesabım neredeyse 40.000 kupa. Bana gelen mücadeledeki oyuncular yüzünden senelerdir mücadelenin gelmesini bekleyip ve tekrar yapmaya çalışıyorum. Yan hesabın kupası biraz düşük olsa da, supersell lütfen oyuncu olarak hesaplara bakın, izleyin ve ona göre oyuncular verin takım arkadaşı olarak. Bu durumdan çok şikayetçiyim ve en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Eğer bu problem çözülmez ise oyunu bırakırım ve bir daha oynamam ve bu şikayeti her yere yayarım.

29 Haziran 2024 17:21

Ben şikayetimi dile getirmiştim. Brawl Stars oyununda mücadele olmak üzere diğer etkinliklerde de ama özellikle mücadele etkinliğinde gelen oyuncu seçmelerinden bıkmış durumdayım. Bu şikayeti Türkçe yazdım, İngilizce'de dile getirdim ama bir çözüm yok. Bakın tekrar söylüyorum oyuncuların suçu yok. Seviyeye göre düzgün oyuncular gelsin bakın hesabım 38.359 kupa. Kupama göre takım arkadaşlarım o kadar kötü geliyor ki 3000 kupa olanlar var. Ben bu şikayeti önceki şikayetimin üzerine yazıyorum. Ben bu oyunu eğlencesine oynamak istiyorum ama artık eğlence yerine hırs oyunu oldu. Yapamayınca sinirlenme artık oyuncularda çok görülmeye başlandı. Hesabımın durumuna göre çok düşük seviyede insanlar geliyor. Hareket etmeme, boşa vurma, boşuna ulti atma, beceri eksikliği, hiperi boşuna kullanma gibi birçok şey yapıyor takım arkadaşlarım. Ben her zaman kazanacağım demiyorum. Bazen kaybedebiliriz. Benim üstünde durduğum konuyu umarım anlamışsınızdır. Üstüne basa basa söylüyorum onların suçu yok. Suç sizin. Bu oyunu çok yakından takip ediyorum, çok seviyorum çok aktifimdir ama lütfen bu sorunu düzeltin.

Efe
Efe
29 Haziran 2024 17:09

10 Ağustos 2024 12:41
Mehmet sonucu yetersiz buldu

06 Eylül 2025 17:19

28 Temmuz 2025 01:47
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Supercell Brawl Stars Hesabıma Başkası Giriyor!

06 Ağustos 2024 16:17

Hesabımın E-posta Adresi İzinsiz Değiştirildi, Erişim Sağlayamıyorum