Kerem sonuçtan çok memnun

Supercell Brawl Star Market Sorunu Ve Star Hediye

29 Nisan 2024 21:52

Yaklaşık 2019'dan beri oyuncuyum ve Brawl Stars'a güncelleme gelmiş. Markete tıklıyorum, fakat oyundan atılıyorum. Kupa kasmaya çalışıp markete girmeye çalıştığımda yine atılıyorum ve markete giremiyorum. Ayrıca, Star hediyelerinden hiçbir şey alamıyorum. Daima ender öğeler çıkıyor. Dün en az yedi tane açtım ve yine sadece ender öğeler çıktı. Supercell, lütfen sesimi duy. Markete girerken yaşanan sorun çözülsün ve Star hediyelerinin oranı artırılsın. Eskiden kutulardan karakter çıkardı ama şimdi Star hediyelerinden hiçbir şey çıkmıyor.

20 Haziran 2024 19:41

Sayın Supercell bugün vermiş olduğun efsanevi Star hediyelerini verdin ama ben hiç mutlu olmadım kardeşimle açtım ona efsanevi verdi bana gizemli yani ben burda bayağı üzüntü yaşadım ben yaklaşık 2019dan beri Brawl Star oynuyordum ama bu aralar hesabım çok şansız gidiyor ve sizden tek istediğim bir efsanevi karakter kit olur cordelius olur ama ben bu 2efsaneviden birini istiyorum ne olur kırmayın beni Supercell.

22 Mayıs 2024 19:22

Sayın Supercell eski Brawl stars oyuncusuyum ama Brawl stara Star hediyesi geldi oyun kötüleşti çünkü Star hediyelerinden karakter çıkmıyor ben şahsen bugün 2tane efsanevi Star hediyesi açtım birincisinden yıldız gücü 2. Sinden kostüm çıktı eskiden Brawl Star daha çok heyecan veriyordu kutulardan 6 yazıp karakter veriyordu kostüm değil Star hediyeleri Karakter vermiyor biz topluca Brawl stars oyuncuları kutuları geri istiyoruz Supercell eğer kutuları geri getirmezseniz Star hediyelerinden kostüm çıkarmayı kaldırın lütfen ama biz kutuları geri istiyoruz ve kutuların gelmesiyle oyun daha çok zevk verir ve daha çok indirme alır Sayın Supercell.

Hanifi sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 20:53

02 Mart 2024 17:27