17 Kasım 2023 20:45

Öncelikle merhaba, bana Superbetin'den 'Kazandınız, Superbetin Bonanza Oyununda 200 Bedava dönüş hesabınıza eklendi. Milli Maçlara %100 Spor Casino Bonusu!' şeklinde bir mesaj iletildi. Mesaja istinaden hesabıma giriş yaptım ve oyun oynadım. Oynadıktan sonra bakiyemi 309 TL'ye çıkardım ve canlı casinoda 524 TL'ye yükselttim. Daha sonra çekim talebinde bulundum; ancak müşteri temsilcisi tarafından benden 100 TL yatırım yapmam ve yatırım sırasında 100SBZ bonus kodunu kullanmam istendi. Ben de tüm kurallara uygun şekilde yatırımımı yaptım. Ancak çekim talebim 'Çekim talebiniz iptal edildi, Sebep: Bonus Kod Kısmına 100SBZ yazmanız gerekmektedir' gerekçesiyle iptal edildi. Canlı destekle iletişime geçtiğimde, bana baştan beri söylenmeyen çevrim şartı olduğu belirtildi. Yatırım yaptıktan sonra bu durumun söylenmesi beni mağdur etti. Gerekli belgeleri ekte paylaşmış bulunmaktayım. Bu siteye yatırım yaparken dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

17 Kasım 2023 20:35

Kazandığım parayı istiyorum insanları niye kandırıyorsunuz

18 Kasım 2023 11:56 (Şikayetten 15 saat sonra)
18 Kasım 2023 12:00

Hiçbir şekilde sorunum çözülmedi sakın güvenmeyin bu siteye

Yurdaner
26 Mart 2024 23:07
Superbetin Uygulama Hatası Yüzünden 3 Aydır Mağdurum
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Superbetin Hesabımdan İzinsiz Casino İşlemleriyle Bakiyem Sıfırlandı, Çözüm Sunulmadı

13 Eylül 2025 05:53
superbetin-hesabimdan-izinsiz-casino-islemleriyle-bakiyem-sifirlandi-cozum-sunulmadi-1.jpg

17 Ağustos 2024 17:46
Memet sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 03:21