Redd-i Miras Belgelerine Rağmen Açılan Haksız İcra Dosyası

28 Aralık 2024 13:21

Babamın vefatından itibaren ailece zamanında reddi miras yaptığımız halde, bütün belgeleri Sümer Varlık denen şirkete ilettiğimiz halde, kalkıp Bakırköy icra dairesine 2024/15963 dosya numarası ile icra dosyası açıyorlar. Evraklarım tam, reddi miras yapmışım, daha ne uğraştırıyorsunuz beni? Gereken belgeleri inceleyin, davayı geri çekin. Tekrar söylüyorum, gereken zamanda gereken reddi mirası yaptım. Hiçbir borcu kabul etmiyorum. Gerekirse ben de avukatım aracılığı ile mahkemeye veriyorum. Size gönderdiğimiz evrakların çıktısı bile duruyor. Resimlere reddi mirasımın belgesini de sunuyorum.

Teşekkürler ilginiz için.

Zahide

Mahmut Bey Merhaba. Bende sizinle aynı şeyleri yaşadım. Konuyla alakalı nasıl bir yol izlediniz? Herhangi bir sonuca varabildiniz mi?

Mahmut
Mahmut

Bulunduğunuz ilde icra dairesine gidin ilamsız icra açıldıysa itiraz edeceğim diyeceksiniz bir dilekçe bir adet reddi miras belgesinin fotokopisini ve kimlik fotokopisi ekleyin teslim edin başka bir şey yapmıyorsunuz zaten icra duruyor mahkemeye de veremiyorlar çünkü reddi miras var konu kapanıyor

Ortak Varlık Yönetimi Reddi Mirasa Rağmen İcra Başlattı

08 Mart 2024 12:34