15 Ağustos 2024 09:22

Hizmet politikası hakkında hiçbir fikre sahip olmayan işletme. 14.08.2024 tarihinde manikür ve pedikür randevusu oluşturdum 2 ayrı randevu saati verdiler buna istinaden manikürü ve pedikürü farklı kişi tarafından mı yapılacak yoksa arada boş zaman mı bırakılacak neden iki randevu diye sordum. Araya farklı bir işlem alınmayacağını tek kişi tarafından işleme devam edileceğini söylediler. 17:30 da gittim o harika manikürü yaptırdım. Yaptığı manikür ve sürülen oje asla profesyonel değil lütfen görsele göz atın. Neyse sonra beni biraz bekletmek istediler 10 dakika kadar tabi dedim. 10 dakika oldu 40 dakika yemekler yendi araya 2 farklı müşteri alındı. Bunun üzerine yetkili kişiyle görüşmek istediğimi söyleyip durumu izah etmek istedim. Ş*** Hanım adında bir kadın geldi lütufta bulundu dinledi. Sonrasında randevunuz 19:00 ben istersem çalışanı o saate kadar bekletir yine sizi almam, beni satın alamazsınız diyerek ses yükseltmeye başladı. Sonrasında malum tartışmaya başladık ve Ş*** hanım isimli şahıs müşterilerin içinde masanın üzerindekileri yere atıp üzerime yürümeye çalıştı. Hemen polisi aradım sağ olsun memur arkadaşlar geldi karakola geçtik. Ellerinden geleni yaptılar ama güçlerinin yettiği kadar 'kanunlar gereği hiçbir işlem yapılmadı darp olmadığı için.' Konuşma sonrası sırıtarak kusura bakmayın dedi sevgili işletme sahibi Ş*** hanım. Ben hayatımda benzer bir olay yaşamadım hala neden niçin yaşadığımı anlamıyorum. Ş*** denilen şahısın seviyesine insem ya da biraz karşılık versem akşamın sonu karakol değil hastanede bitecekti kesinlikle. Kısacası İstanbul'un göbeği Kadıköy'de belanızı arıyorsanız gidin muhakkak.

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 17:38
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Divaform Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Hizmette Gecikme

27 Mart 2025 14:10
Seval sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 18:32

Randevusuna Uymayan Ve Müşteriyi Engelleyen Salon Mağduriyeti