Necmi sonuçtan çok memnun

Sugo Arkadaşlık Sitesi Ve Sahte Avukat

14 Mart 2024 20:42

Sugo adlı bir tanışma programı, 18 yaşından küçük kızları üye yapıyor. Kızların yaşına itibar edip, cinsel içerikli bir şey göndermemeli; sonra avukat sıfatıyla para talep ediyorlar. 'Babası dövmüş, hastanelik olmuş' ya da 'mağdur edilmiş, 18 yaşından küçük' gibi bahanelerle müşteriden 38.000 TL hastane ücreti olarak para alıyorlar. Ben de hastaneye ödeme yaptım, ancak hastaneyi aradığımda 'Böyle bir hasta kaydımız yok, maalesef bu bir yanıltma vakası' yanıtını aldım. Başka bir kullanıcıyla konuştuğumda onun da benzer bir deneyimi olduğunu öğrendim. Medical Park'a ait olduğu iddia edilen bir dekont ve avukat olduklarını iddia eden kişilerin numaraları mevcut.

Yorumlar (5)

Hasan

Kaç gün sonra aramayı bırakırlar bende aynı durumdayım

Hasan

Bende aynı durumdayım yapmam gerek

İsmail
İsmail

Peki ödeme yapmazsan dava edebiliyor larmi

Hayır

Yalçın
Yalçın

Aynisin banada yapma. Çalıştılar. Ben telefonumu kapattım araştırdım yorumları okudum aynı insan baskları yapmış. Ve para filanda. Ödemedim ismi gizem kurt 2.3 kişiden konuştuk öyle. Hemen hepsi de para. İstedi hastane raporu filan. Atlar TR banada sonucunu bilmiyorum beni de şikayet diye bakim dedim kız yakalanıyor ve hala. Orada takılıyor baktım

Sugo Uygulamasında Güvenlik Açığı Ve Tehdit Edilme Durumu

23 Ekim 2025 18:57