Stüdyo Burak (Eskişehir) Şikayetçiyim

08 Mayıs 2024 18:51

Çalıştığım iş yerinin Stüdyo Burak ile protokolü var. Protokol kapsamında resimler çekiliyor ve firmamıza getiriliyor. Acil bir ihtiyaçtan dolayı fotoğraflarımı önden almak istedim. Kendilerinden firmamızdaki ilgili kişi kim ise arayıp görüşmelerini ve bilgi vererek önden alabilmem konusunda yardımcı olabilmelerini rica ettim fakat protokolün arkasına saklanıp yardımcı olamayız acilse stüdyoda çekim yapabiliriz ama fiyat farklı olur denildi. Ticaret ahlakı ve yardımcı olma anlayışı maalesef çok düşük. Resimleri elime almadığım için kalitesini bilmiyorum ama Stüdyo Burak iş yerinin yardım anlayışı ve acil durumu fırsata çevirme durumu çok rahatsız edici. Kötü resim çektirim Stüdyo Burak'ta çektirmem.

21 Nisan 2024 13:23

Burak Kuran Fotoğrafçılık Çerçeve Ücretlerinin Tarafıma Ödenmesini Talep Ediyorum

13 Ağustos 2025 15:15

07 Nisan 2025 14:00