KTM Lojistik Pazarlama Parça Tedarik Sorunu

21 Haziran 2024 12:10

Norden 901 motorum var. Servis, ABS pompasının arızalı olduğunu iletti. Değişeceğini söyledi. Bayi talep girmesine rağmen hiçbir şekilde 2 haftadır dönüş alamıyorum. Pompanın akıbeti nedir? Stokta var mı? Ne zaman gelecek bunlara cevap alamıyorum. Süper Moto ne iş yapar? Motoru sadece satmakla olmuyor. Servis yedek parça temini nerede? Paramızla rezil oluyoruz. Demek böyle oluyor. Milletin Honda ve Yamaha'dan şaşmaması bundan demek. İlk işim motorun tesliminden sonra satmak olacak. Hiçbir şekilde bir daha KTM ve Husqvarna grubuna bulaşmam.

21 Haziran 2024 12:23

Husquvarna norden 901 sahibiyim. 2 hafta önce sürüş modlarının ve hız sabitleyici arızası yaşadım. ABS pompasının arızalı olduğunu bayi bildirdi. Süper motodan talepte bulundu fakat hiçbir geri dönüş alamıyorum. Stok da var mı? Yurt dışından mı gelecek? Ne zaman gelecek? 2 haftadır giden hareket eden çalışan motoru kullanamıyorum. 750 bine motor alıyorsunuz yaşadığım saçmalığa bakınız. Acilen parça hakkında bilgi verilmesini istiyorum. Kaliteli motora binelim diyoruz Avrupa lı olsun diyoruz bu seferde parça temin sıkıntısı yaşıyoruz. Ufacık bir parçada bu sıkıntıyı yaşatıyorsanız büyük bir olayı düşünemiyorum.

21 Haziran 2024 12:23

Husquvarna norden 901 sahibiyim. 2 hafta önce sürüş modlarının ve hız sabitleyici arızası yaşadım. ABS pompasının arızalı olduğunu bayi bildirdi. Süper motodan talepte bulundu fakat hiçbir geri dönüş alamıyorum. Stok da var mı? Yurt dışından mı gelecek? Ne zaman gelecek? 2 haftadır giden hareket eden çalışan motoru kullanamıyorum. 750 bine motor alıyorsunuz yaşadığım saçmalığa bakınız. Acilen parça hakkında bilgi verilmesini istiyorum. Oturup bir düşünün ktm ve husquvarna distribütör leri siz böyle davrandığınız sürece Honda ve Yamaha daha çok satmaya devam eder. Kaliteli motora binelim diyoruz Avrupa lı olsun diyoruz bu seferde parça temin sıkıntısı yaşıyoruz. Ufacık bir parçada bu sıkıntıyı yaşatıyorsanız büyük bir olayı düşünemiyorum. Severek bindiğim motoru sattırmak zorunda bırakmayın

Spormoto Svartpilen Yedek Parça Ve Bakım Maliyeti

Mikail
23 Mayıs 2024 01:53
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Husqvarna Motosiklet Servis Süreçlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

18 Nisan 2025 08:33
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Sıkıntısı Müşteri Sabırını Zorluyor

22 Ekim 2024 19:20
Alkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 14:08

KTM Yetkili Serviste Yedek Parça Bekleyişi