Spora Club Yangın Kriz Zamanındaki Amatörlüğü

23 Nisan 2023 21:57

Spora Club çıkan yangın sebebi ile haftalardır üyelerini mağdur ediyor. Birkaç tesisle anlaşıp bizi oralara yönlendirebilirlerdi bu süreçte. Biz günlerdir beden sağlığımızdan mahrum akşamın 9unda gelen bir mesajla açılışın daha da erteleneceğini öğreniyoruz. Mahalle arası bir spor salonu imajını doğruladı bu krizi amatörce yöneterek de. Yazık!

23 Nisan 2023 22:08

Spora Club çıkan yangın sebebi ile haftalardır üyelerini mağdur ediyor. Birkaç tesisle anlaşıp bizi oralara yönlendirebilirlerdi bu süreçte. Veya grup dersleri hocalar eşliğinde online yapılabilir, doğa yürüyüşü, koşu antrenman buluşmaları yaptırılabilirdi. Yangın çıktı herkes elini eteğini çekti. Satış uzmanlarını arıyoruz, ya telefonları açmıyorlar ya da uykulu açıyorlar, vallahi bizde bir şey bilmiyoruz dedikleri bile oldu. Biz günlerdir beden sağlığımızdan mahrum, 24 Nisan Pazartesi günü önceden ilan ettikleri bu tarihe istinaden açılışı beklerken akşamın 9unda gelen bir mesajla açılışın daha da erteleneceğini öğreniyoruz. Bu amatör kriz yönetiminden çıkmalısınız acilen.

23 Nisan 2023 22:01

Spora Club çıkan yangın sebebi ile haftalardır üyelerini mağdur ediyor. Birkaç tesisle anlaşıp bizi oralara yönlendirebilirlerdi bu süreçte. Biz günlerdir beden sağlığımızdan mahrum akşamın 9unda gelen bir mesajla açılışın daha da erteleneceğini öğreniyoruz. Süreç başından beri amatörce yönetiliyor.