Gülşen sonucu yetersiz buldu

20 Mart 2024 12:20

Bana A101 hiçbir şekilde yardımcı olmadı, altis servis sıfır aldığım ürünü tamir ederiz değişim yapamayız dedi. Ya da showroom daki kurulu ürünü getirelim dedi. Ben de kullanılmamış ise olur dedim. Ürün geldi, sonra servisi aradım, pedal boşa dönüyor dedim. Bu ürün öyle dediler, sonrasında sürekli pedal dönerken yüksek tiz bir ses çıkarmaya başladı, sinirlendim bir kenara koydum bisikleti. Yoğunluğumdan uğraşamadım. Bu hafta yeniden servisle iletişime geçtim, sağ olsunlar hemen birini yönlendirdiler, gelen arkadaş sorunu çözdü gibi oldu ertesi gün yine aynı sorun oldu, gelen servisteki arkadaş bizim aldığımız ürünün rulmanlı olduğunu ama showroom'dan verilen ürünün kayışlı olduğunu iletti, acilen almış olduğum ürünün birebir muadilinin servis tarafından Karşılanmasını talep ediyorum.

20 Mart 2024 13:17 (Şikayetten 57 dakika sonra)
20 Mart 2024 14:38

Hemen dönüş sağladığınız için teşekkürler,

20 Mart 2024 14:39

Firma hemen geri dönüş sağladı, depolarına bakıp mağduriyetimi gidereceklerini ilettiler, Şimdi beklemedeyim.

28 Mart 2024 09:33

Tamir edilemeyen ürün için depoya baktırıyoruz deyince ne anlarsınız, ben yeni ürün geleceğini anlarım, bugün yine tamir servisi için geliyoruz diye arandım. Şaka mı bu

28 Mart 2024 10:08

Nihayet değişim yapıldı, teşekkürler

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 08:14
Spor Dünyası-Altis-Rubenis-Hattrick 1 Aydır Ürün Nerede
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Kondisyon Bisikleti Bozuk Çıktı, Tamir Ve İade Süreci Mağduriyet Yarattı

23 Haziran 2025 14:15
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 21:06
Spor Dünyası-Altis-Rubenis-Hattrick A101 Ekstra Koşu Bandı Fiyaskosu
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

InterSpor Parça Sorunu Ve Yetersiz Servis: Kullanılamayan Eliptik Bisiklet!

Güneş
25 Şubat 2025 16:39
InterSpor Parça Sorunu Ve Yetersiz Servis: Kullanılamayan Eliptik Bisiklet!