Sortie Accessories Terbiye Yoksunu Kızılay Atatürk Bulvarı Şubesi Kasiyeri

26 Temmuz 2023 15:18

Dün, devamlı olarak alışveriş yaptığım Kızılay şubeden tırnak yapıştırıcısı aldım. Eve gidip açtığımda yapıştırıcı taş gibi olmuş sıkılmıyordu. Bariz bozuk ürün. Değiştirmek için bugün gittim kasaya. Kasadaki orta yaş bunalımlı abla ters ters agresif konuştu. Kozmetik ürünlerinde değişim yok dedi. Bağırıyor bir de. Bozuk ürün satıp değişim yok diyorsunuz dediğimde ürünü elimden alıp ürüne bakacağım bir saniye deyip kutuyu bıçakla kesti bütün yapıştırıcıyı boşalttı kasaya, sen kullanmasını bilmiyorsan biz ne yapalım dedi. Hayatımda ilk defa bu kadar t e r b i y e s iz ve gevşemiş bir kasiyerle karşılaşıyorum. Böyle ezik ve terbiyesi olmayan insanları çalıştırmayın. Egolarını müşterilere bağırarak tatmin etmeye çalışıyorlar. Hayatı boyunca ezilmiş tip ya egosunu öyle okşuyor işte. Verdiğim parada size helal olmasın zı. Olsun inşallah bin misli ile sizden çıkar. Burda okuduğum kadarı ile insanlar hep aynı sorun ile karşılaşmış, kasiyerde muhtemelen aynı kişi ama tavırları aynen devam. Sağlam torpili var ablanın sanırım ya da siz terbiyesi olmayan müşteri ile nasıl konuşacağını bilmeyen elemanları bünyenizde çalıştırmaktan zevk duyuyorsunuz. Firma olarak vizyonunuz bu 👍🏻 pardon vizyonsuzluğunuz

Takı Kuyumculuk Şikayetçiyim

08 Mart 2025 14:15
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Bağdat Caddesi Swarovski Çalışan Muamelesi

Yağmur
08 Eylül 2024 16:40
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

So Chic Ürün Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gülsüm