SolarKenti 9 Ay Geçmesine Rağmen Sözleşmeye Uymadılar

22 Mart 2023 11:47

Solarkenti firmasından güneş panelleri yaptırmak için sözleşme imzaladık. Ödemelerimizi gününde yaptık ama 9 ay geçmesine rağmen sözleşmeye uymadılar. Güneş panellerimiz teslim edilmedi. 9 aydır paramızın onlarda olduğuna mı yanalım panellerimizin kurulmadığına mı yanalım bilemiyoruz. Güneş paneli solar enerji yaptırmayı düşünen arkadaşların bu firmadan uzak durmasını tavsiye ederiz.

Yorumlar (6)

Yücel
Yücel

Elif hanım siteden daire almayı düşünüyorum dün fakat o kadar olumsuz yorum okudumki Facebook a grup kurulmuş içeriğini göremeden ama faturalar yüksek sürekli elektrik kesinti si aidatlar çok yüksek bu yorumlar ne kadar doğru

Saliha
Saliha

Aynı şekilde bizi de mağdur ettiler.

Poyraz
Poyraz

Sayın Firma yetkilisi Elif hanım! Firmanızın güvenilir olduğu mesajını okuyunca yazma ihtiyacı hissettim. Ges projesi için firma araştırırken ; Zonguldak/Devrek de bir tavuk çiftliğinin parasını peşin alıp üzerinden şu an 1 yıl geçtiği halde hala bitirmemiş olduğunuzu öğrendim. Tavuk çiftliği bayağı mağdur durumda. Size söylemek istediğim bu platformdan firmanızı savunacağınıza, işlerinizi doğru ve zamanında yaparsanız zaten güvenilir olursunuz.

Bahadır
Bahadır

Merhaba, panelleriniz takıldı mı, firma araştırıyorum bilginize ihtiyacım var

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhaba Elif hanım ben Oğuzhan Erenoğlu Zonguldak Devrek muhtemelen haberiniz olmaya bilir, maalesef aslı var. 1senedir bana ve babama söz verilen işin bitirilmesini bekliyoruz her konuşmamızda -önümüzdeki hafta kesin gelip bağlayacak sözü veriliyor ve gerçekten 1 senedir bekliyoruz. Aylık zararımız ortalama 60.000+ 60.000= 120 000 TL dir. İş bu şekilde iken diğer güneş enerjisi yaptırmak isteyen kişiler bana sorduğunda sizi övemiyorum. Arzu ettiğiniz takdirde belge ve fotoğraf ekleyebilirim

Elif
Elif

Merhaba bu şekilde aslı olmayan yorumlara kulak asmayın lütfen firma olarak verdiğimiz bütün işleri sözleşme zamanından önce teslim edildi. Güvenilir ve kaliteli bir firma sonuna kadar güvenebilirsiniz